ناراحتم که میتونستم تو این چن سال درس بخونم معلم بشم پشت کنکوری بودم میتونستم بخونم تربیت معلم قبول بشم اما نخوندم لعنت بمن الان هرکیو میبینم که معلمه حسودیم میشه کلا علاقه داشتم و اینکه به همون چندرغازی که میدن هم خیلی احتیاج داشتم
بااجازه استاترعزیزم 🌺به عشق حضرت علی علیهالسلام 🌺😍 میتونید دوحزب ازجزشش مونده ازختم دسته جمعی امشب شرکت کنید انشاالله که به عشق حضرت علی علیهالسلام 🌺 حاجت روابشین 🌺 ممنون ازمحبتتون 🌺
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
دیپلم هم نگرفتید؟؟؟؟؟ به حقوق معلمها میگید چندرغاز؟؟؟؟؟
والا میگم حقوق خوب میگیرن و باهاش دخترای مجرد حال میکنن بهم میپرن که حقوق اونا کجاش زیاده گفتم اینجوری بگم شاید کسی کاری نداشته باشه که بازم در هرصورت باهام مشکل دارن
دیپلم هم نگرفتید؟؟؟؟؟ به حقوق معلمها میگید چندرغاز؟؟؟؟؟
من معلمم تقریبا یازده ساله منطقه محروم تدریس میکنم حقوقم پنج تومنه تازه حقوقم نسبت به بقیه بیشتره چون منطقه محرومم و راه طولانی میرم و چند پایه همزمان تدریس میکنم . خالم سی سال خدمتش امسال تموم میشه حقوقش شده شش و خورده با این پول میشه زندگی کرد?دختر جهاز داد?پسر زن داد? همکلاسی دبیرستانم که رتبش از من بدتر بود پرستار ایستاده پشت سیستم پرونده پر میکنه دوازده تومن میگیره و چندسال دیگه بازنشسته میشه من همون زمان به راحتی میتونستم رادیو پرستاری یا هر رشته پیراپزشکی برم و درامدم الان سه برابر باشه و ده سال زودتر بازنشسته بشم تازه تو وزارت بهداشت هیچ محدودیت پوشش و بیان هم نداشتم . بچه خواهر من با ۲۴ سن و بدون هیچ سابقه ای فقط تو طرح ۷ میلیون حقوق میگیره . کف حقوق دولت حقوق کارگری رو میدن معلم این چندرغاز نیست?
الکی خودتو ناراحت چی میکنی? اگه معلم بودی هیچ ازادی نداشتی تکون میخوردی باید میرفتی حراست , فحش خور بچه ده ساله و والدینش بودی . والدین خودشون دوتا بچه رو نمیتونن تحمل کنن واسه یه بابا اب داد هم بچه رو کتک میزنن ولی تو مجبور میشدی با چهل تا بچه سر و کله بزنی . برو دنبال ارایشگری نه فحش میخوری نه چشم یه ملت پشت پولته نه با بچه های تخس سر و کله میزنی واسه یه مرخصی هم مجبور نیستی التماس کنی . من اگه برمیگشتم عقب یا میرفتم رشته پرستاری یا بهداشت عمومی یا کلا درس رو میذاشتم کنار ارایشگر میشدم .