2777
2789

یه پسره بود تیپ مرتضی پاشایی لباس میپوشید بهشم میگفتن پاشایی آهنگم میخوند صداش مثله صوت قطار بود😐

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار برم دانشگاه بعدا میام تعریف میکنم

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖

دانشجویی من مصادف بود با دوران گوهربار کلیپس مو،عجیب سوژه خنده پسرها بودن اون دخترهایی که جلو می‌نشستند با یه کوهان شتر پشت سرشون،عملا تا آخر کلاس کسی پشت سرشون دید نداشت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من خودم اینکه هر هفته از یکی خوشم میومد ،جالب اینه که آخر هفته از همون نفر متنفر میشدم 😅😅😅 یه دو ...

وای من با دوستام میرفتیم دانشکده فنی پسرارو دید میزدیم دانشکده خودمون کم پسر داشت🤣🤣🤣

وای😂😂😂😂 پسرا تو اون دوران ته اعتماد به نفسن

ن بابا اون شکست عشقی خورده یود گویا خل شده بود بندا خدا یه بار جلو در خوابگاه دخترانه یه متنی نوشته بود زیرشم نوشته بود پاشابی متنه رو یادم نیس دانشگاه بعدش اومد اون دیوارو رنگ کرد😂😂

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
وای من با دوستام میرفتیم دانشکده فنی پسرارو دید میزدیم دانشکده خودمون کم پسر داشت🤣🤣🤣

یکی از دوستام یه دانشگاهی درس میخوند که دانشکده فنی شون اصلا دختر نداشت خیلی جدی موقع خاطره تعریف کردن اگر لوکیشن اونجا بود میگفت:دم نر کده وایستاده بودم یهویی...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه های رشته مهندسی میومدن سر کلاس رشته حقوق می‌نشستن وبعد نیم ساعت تازه متوجه می‌شدن سر کلاس حقوق هستن بخدا وقتی سر کلاس بودن انگار از یک دنیای دیگه اومدن گیج شده بودن که استاد داره چی درس میده بعد میگفتن ببخشید اشتباه اومدیم ماهم می‌زدیم زیر خنده باحال بود برامون همیشه می‌رفتیم کلاس عمران را اشغال میکردیم که اون روز بنده خداها گیج بشن ،😂😂😂

اون هم کلاسی هایی که شوهر میکردن و تبدیل به چس میشدن میرفتن هوا چنان خودشونو میگرفتن انگار عروس ملکه ...

دوست صمیمیم شوهر کرده بود تو دانشگاه بیمه اش رفته بود زیر نظر شوهرش دفترجه بیمشو آورده بود سر کلاس نشون میداد😬

بچه های رشته مهندسی میومدن سر کلاس رشته حقوق می‌نشستن وبعد نیم ساعت تازه متوجه می‌شدن سر کلاس حقوق ه ...

خزترین بچه های رشته مهندسی که برام خیلی باحال بود همیشه دوست داشتیم سر کارشون بزاریم یادش خوش