2821
2789
عنوان

سلام خانما شب بخیر

75 بازدید | 15 پست

لطفا همه نظر بدن بیشتر دخترا مجرد چونکه من مجردم خودم راستش تا حالا چند بار تصمیم گرفتم برم سر کار میخوام مستقل باشم ودستم تو جیب خودم باشه اما هربار مردد شدم هی با خودم کلنجار میرم برم یا نرم امروز یه کاری جور کردم وردست خیاطی هست هم میخوام یه شغل یاد بگیرم هم یه درامدی هرچند کم داشته باشم ولی متاسفانه چون خونمون روستاس وماشینم ندارم یه کم سخته بیشتر بخاطر اینکه دخترم نمیدونم چرا ارادم سست شده همش استرس دارم یه کمم میترسم شاید مسخره کنید که میگم میترسم ولی خوب اولین باره میخوا برم سرکار بیرون از خونه اونم تو روستا باشه خونمون لطفا دخترا وخانمایی که شاغلن از تجربیاتشون بگن واصلا بگید زشت نیست واسه دختری که تو روستاس سر کار رفتن اخه برادرم زیاد موافق نیست با کار کردنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اتفاقا تصمیم خوبی گرفتید ، خیاطی شغل پردرامدیه هر زمان که مسلط بشین میتونین تو خونتون درامد زیادی داشته باشین ، و اینکه شغلی نیس با مرد سرو کار داشته باشی همین خیلی خوبه

نه زشت نیس عزیزم منم تو روستای پدریم همچین دیدی داشتن ولی یسری دخترا که رفتن الگوی بقیه شدن 

اولین بار که میری سرکار میترسی نتونی از پسش بربیای و محیط غریب باشه ولی بدون همه یه روز اولی دارن و اولش بهت یاد میدن 

موفق باشی عزیزم

ب حرف کسی گوش نده استقلال خیلی خوبه

نگران نباش ، محیط بدی نیس، نهایت یه مدت میمونه خوب نبود نمیری

ممنون که روحیه دادین بهم یکم دهن بینم کسی چیزی بگه پشیمون میشم جو داهاتم مثل شهر نیست میترسم حرفی چیزی در بیارن ؟

ممنون که روحیه دادین بهم یکم دهن بینم کسی چیزی بگه پشیمون میشم جو داهاتم مثل شهر نیست میترسم حرفی چی ...

نه عزیزدلم چرا حرفی بزنن ، شما رفتی هنر یاد بگیری و درامد داشته باشی ، نگران حرف مردم نباش ، بهترین هم باشی حرف همیشه هست ، خودتو درگیر عقاید پوسیده نکن عزیزم کاریو انجام بده که دلت میخواد🌹موفق باشی