2777
2789
عنوان

خواهرم جدا شده و اونوقت..

614 بازدید | 35 پست

با یه نفر در ارتباطه منم میدونم ولی فکر میکنه ماخریم نمیفهمیم

دختر ۱۰سالش امشب با بغض به من میگه خاله من میدونم مامانم با یه نفر حرف میزنه و میره بیرون

چقدر این زن احمقه این بچه چی میشه اخرش؟😢

ادای دخترای هیجده ساله رو درمیاره همش اس ام اس همش پیام. چندساله بااین پسره اس من خبردارم.اونم هیچ اقدامی نمیکنه

امشب بهش گفتم بیا کارت دارم گفتم بهش همه چیو در جوابم گفت خودم میدونم چیکار میکنم بعدم سریع میره بیرون درو میبنده بیشعور

دارم دیوونه میشم میخوام یه مدت کلا باهاش قطع رابطه کنم

🕊️ free

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زندگیه خودشه و هر جور میلشه زندگی میکنه

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

خب مگه نمیگی جدا شده؟

چه اشکالی داره با کسی در ارتباط باشه؟

البته باید برای دخترش پیش مشاور توضیح بده 

و روابطش رو مخفی نکنه و شفاف کنه

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
ببخشیدا ولی واقعا به شما ربطی نداره.خواهرتم زندگی میخواد آینده میخواد.احساس داره.

من ک نگفتم زندگی نکنه

اگه قصدم دخالت بود ک همون روز اول به روش میوردم

اما دربرابر تربیت اون بچه معصوم مسئوله عزیز من اون زمانی ک حضانتشو قبول کرد باید ب همه چی فکر میکرد

🕊️ free