2777
2789
عنوان

خواهرم جدا شده و اونوقت..

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۲

بیچاره سنی هم نداره هم سنای اینا تازه دارن ازدواج میکنن و مادر میشن

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
خب ربطش به شما چیه؟ جدا شده و حق زندگی داره،یکی که بچه داره و جدا میشه باید بمیره؟

وای من کی گفتم حق زندگی نداره

حق زندگی داره ولی خودش اصرار داشت حضانت بچه رو بپذیره کلی ب اب و اتیش زد تا حضانتو گرفت ولی اصلا حواسش ب بچه نیست تو درساش افت کرده دائم ناخن میجوه

امثال ادمای بی مسئولیت فقط میتونن بگن وای خب ب توچه زندگی خودشه 

🕊️ free

عزيزم خواهرت حق زندگي داره نميشه خودشو فداي بچه كنه

فردا بچشم شوهر ميكنه ميره 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای من کی گفتم حق زندگی نداره حق زندگی داره ولی خودش اصرار داشت حضانت بچه رو بپذیره کلی ب اب و اتیش ...

الان به من گفتی بی مسئولیت؟

شما اولش نگفتی به بچش نمیرسه و این حرفا،فقط گفتی با یه نفر در ارتباطه

🖇❤️

درکش نمیکنم چرا واقعا با ی بچه همچین کارایی رو باید بکنه

من میگم اصلا ادم با یکی هم هس حداقل هدف داشته باشه من خودمم ادم تو زندگیم بوده بااین قضیه مشکلی ندارم ولی خدا میدونه همشون از اولش هدفشون معلوم بود هر دونفرشونم اومدن خواستگاری حالا ب دلایلی نشد

اون پسر مجرده شاید واقعا مادرش دلش ب این ازدواج نباشه

این خواهر خودخواه من فقط به هیچکس جز خودش فکر نمیکنه

🕊️ free
عزيزم خواهرت حق زندگي داره نميشه خودشو فداي بچه كنه فردا بچشم شوهر ميكنه ميره 

باشه عیب نداره

خب ازدواج کنه کلی خواستگار داره همش رد میکنه

ازاین پسره هم ابی گرم نمیشه البته من حق میدم ب خانوادش چون مجرده

🕊️ free
من میگم اصلا ادم با یکی هم هس حداقل هدف داشته باشه من خودمم ادم تو زندگیم بوده بااین قضیه مشکلی ندار ...

قطعا این رابطه ب ازدواج ختم نمیشه و خواهرت داره بیهوده خودشو با این پسره دل گرم میکنه چون واقعا ی پسر مجرد با ی خانمی ک فرزندش ده سالش باشه کنار نمیاد اگر هم کنار بیاد خانواده اش کنار نمیاد