2777
2789
عنوان

از مادرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 31 پست
اونو که جور میکنم ولی یه کاری میکنم کارهایی که تو این چند سال در حقم کرده بیاد جلو چشمش

ببین حق با توعه.درکت میکنم چون برام اتفاق افتاده.اما روزگار میچرخه و نوبت توام میشه.حرفاتم بزن اگ نزنی حالت بد میشه

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جور کن بدع حرفاتم بزن فک نکن واس پول حرفات

فقط میخواستم اینجا دردو دل کنم یکم خالی بشم هنوز به شوهرم نگفتم مامانم پولشو خواسته اگه بفهمه یه دعوای حسابی داریم میگه به اون دامادش ببین چه جوری میرسه به ما که میرسه اینجوریه

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

پولشون رو بده و هر چی که تو دلته بهشون بگو

همین چیزا رو میبینم که میگم تک فرزندی خوبه

وقتی یه دونه باشی

چه محبت ببینی چه بی محبتی دیگه مقایسه نمیکنی حداقل

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
یعنی اون که با این قیمت اجاره خونه مفت نشسته نباید بده

عزیزم شاید مادرت میبینه اون نیاز داره و وضع زندگی تو بهتره بهش کمک میکنه 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یعنی میخوای پس ندی؟

عزیزم خیلی بهت کمک کرده بیست ملیون پارسال تاالان خودش ازارزشش کم شده..خودتو ازچشم ننداز به خواهرتم حسادت نکن بالاخره همیشه فرق وتفاوت هست

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
پولشو که بده منت سرتون نباشه، منم 27 میلیون بابام داده بود واسه خونه خریدن، هی گفت نمیخاد بدی ولی دا ...

اره باید حرفامو بزنم خداروشکر خواهرمم وعضش خوبه مغازه دارن باغ دارن ماشین دارن الان اونی که گرفتاره ماییم اه در بساط نداریم

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

استاترحرفاتوبزن بده منم زیادازاین چیزادیدم پدرم چندروز قبل یه ملک فروخت درصدزیادیشودادداداشم فکرکنم پولی برا بقیه گفته میدم همشوجمع کنیم اندازه نصف پول داداشم نمیشه البته به ماندادفقط حرفشوزد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

و اینکه خونه داره راهیه که میتونه به بوش کمک کنه اما به اون پول احتیاج دارا احتمالا وگرنه مثله قبل صبر میکرد اگر فرق میزاشت همون موقع که میخواستین پولو پس بدین قبول میکرد 

به تو از راه قرص دادن کمک کرده 

به اون از طریق خونه 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
یعنی میخوای پس ندی؟ عزیزم خیلی بهت کمک کرده بیست ملیون پارسال تاالان خودش ازارزشش کم شده..خودتو ازچ ...

نه عزیزم پولشونو که میدیم ولی شوهرمم میگه ۱۰ تومن به اونا دادیم بزار یه مقدارم از پول بابامو بدیم خب من چی بگم به خدا خجالت میکشم

و اینکه خونه داره راهیه که میتونه به بوش کمک کنه اما به اون پول احتیاج دارا احتمالا وگرنه مثله قبل ص ...

اخه ده میلیونی که به من داده کجا خونه‌ی ۱۵۰ میلیونی کجا فقطم همین نیس که هزار تا فرق دیگم هست

والا که ما بعد ۱۰ سال با کلی قرض تونستیم یه خونه بخریم بعدشم گفتم بقیه غریبه ان بزار مال اونا رو بدیم خودی ها بمونه اونم که اینجوری ت بی پولی پولشو میخواد

مگه خونه ۱۵۰ میلیونی هم تو این کشور وجود داره؟

پول رهنی که باید از خواهرم میگرفت منظورمه