پارسال که میخواستیم خونه بخریم ۲۰ میلیون از پدرمینا قرض گرفتیم بعد ۴۰ میلیونم از پدرشوهرم قرض گرفتیم امسال ۱۰ میلیون از پول مادرمینا رو پس دادیم با این که ماشین نداشتیم و کار کردن برای شوهرم سخت بود و بیشتر کارهاشو به خاطر نبودنماشین از دست میداد ولی وقتی به مادرم گفتم گفت نه باید قرض مردمو بدید اون واجب تره چند ماه بعدش که کارشوهرم خوب شد پدرشوهرم گفت من پول نمیخوام برید ماشین بخرید و من بدون اینکه به مادرم بگم ماشین خریدیم.خواهرم الان سه ساله که خونه مامانم اینا مستاجره اوایل فقط بیست میلیون داده بود الان ماهی ۲۰۰ تومنم اضافه کرده پول اب و برقو گازشم مامانم میده بین جهزمونم زمین تا اسمون فرق گذاشته خیلی چیزای دیگم هست الانم زنگ زده میگه اون ده میلیونو نیاز داریم بیار بده موندم چیکار کنم حرفایی که تو دلمه همهی فرقایی که بین ما گذاشته رو به روش بیارم یا چی؟
از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط میخواستم اینجا دردو دل کنم یکم خالی بشم هنوز به شوهرم نگفتم مامانم پولشو خواسته اگه بفهمه یه دعوای حسابی داریم میگه به اون دامادش ببین چه جوری میرسه به ما که میرسه اینجوریه
از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
استاترحرفاتوبزن بده منم زیادازاین چیزادیدم پدرم چندروز قبل یه ملک فروخت درصدزیادیشودادداداشم فکرکنم پولی برا بقیه گفته میدم همشوجمع کنیم اندازه نصف پول داداشم نمیشه البته به ماندادفقط حرفشوزد
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
عزیزم شاید مادرت میبینه اون نیاز داره و وضع زندگی تو بهتره بهش کمک میکنه
و اینکه خونه داره راهیه که میتونه به بوش کمک کنه اما به اون پول احتیاج دارا احتمالا وگرنه مثله قبل صبر میکرد اگر فرق میزاشت همون موقع که میخواستین پولو پس بدین قبول میکرد
به تو از راه قرص دادن کمک کرده
به اون از طریق خونه
سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
عزیزم شاید مادرت میبینه اون نیاز داره و وضع زندگی تو بهتره بهش کمک میکنه
والا که ما بعد ۱۰ سال با کلی قرض تونستیم یه خونه بخریم بعدشم گفتم بقیه غریبه ان بزار مال اونا رو بدیم خودی ها بمونه اونم که اینجوری ت بی پولی پولشو میخواد