2777
2789
عنوان

از مادرم خیلی ناراحتم

564 بازدید | 31 پست

پارسال که میخواستیم خونه بخریم ۲۰ میلیون از پدرمینا قرض گرفتیم بعد ۴۰ میلیونم از پدرشوهرم قرض گرفتیم امسال ۱۰ میلیون از پول مادرمینا رو پس دادیم با این که ماشین نداشتیم و کار کردن برای شوهرم سخت بود و بیشتر کارهاشو به خاطر نبودن‌ماشین از دست میداد ولی وقتی به مادرم گفتم گفت نه باید قرض مردمو بدید اون واجب تره چند ماه بعدش که کارشوهرم خوب شد پدرشوهرم گفت من پول نمیخوام برید ماشین بخرید و من بدون اینکه به مادرم بگم ماشین خریدیم.خواهرم الان سه ساله که خونه مامانم اینا مستاجره اوایل فقط بیست میلیون داده بود الان ماهی ۲۰۰ تومنم اضافه کرده پول اب و برقو گازشم مامانم میده بین جهزمونم زمین تا اسمون فرق گذاشته خیلی چیزای دیگم هست  الانم زنگ زده میگه اون ده میلیونو نیاز داریم بیار بده موندم چیکار کنم حرفایی که تو دلمه همه‌ی فرقایی که بین ما گذاشته رو به روش بیارم یا چی؟

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما قرض گرفتید باید قرض پس بدید

یعنی اون که با این قیمت اجاره خونه مفت نشسته نباید بده

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

حتما بهش بگو خیلی وقتا مادرا ب لحاظ علاقه بیشتری ک ب یک فرزند دارند متوجه این فرقی ک میزارن نیستن متوجه اسیب روانی ک به اون یکی بچه میدن نیستن

اگع دیدی متوجه بود و عمدی بود از زیر سنگم شده ۱۰تومنو بده ارتباطتو کم کن

جور کن پولشون بده  همین که خودت خونه داری و زیر منت کسی نیستی خداروشکر کن

فکر میکنه من ساده‌ام نفعمم خورد و خوراک خواهرمم کلا خونه اوناست اینجوری خشک و خالی که نمیشه

عزیزم درسته ادم از فرق گذاشتن دلخور میشه.ولی الان مادرتون صاحب حقه و میتونه پولش رو مطالبه کنه.شماباخدا معامله کنید و از هیچکسی انتظاری نداشته باشید اونوقت میبینید جورچین زندگیتون رو خدا طوری میچینه که حال دلتون همیشه خوب باشه.از طرفی شاید مادرتون میبینه تو وجود شما اینو که بسیار توانمندین و خودتون از پس هزینه هاتون برمیایین همینه که یکم بیشتر هوای خواهر مستاجرتون رو داره عزیزدلم

یعنی اون که با این قیمت اجاره خونه مفت نشسته نباید بده

اون این قرار گذاشته.. غریبه هم گاهی خونش مفت میده به مستاحر

شما هم میتونستید قبل خونه خریدن تو خونه اونا بشینید واجاره کم بدید

الان ناراحت نباش خدا بززگه.. ایشالا همیشه تنتون سلاکت باشه و دلتون خوش پول میاد و میره چه بهتره مال خود ادم باشه

حتما بهش بگو خیلی وقتا مادرا ب لحاظ علاقه بیشتری ک ب یک فرزند دارند متوجه این فرقی ک میزارن نیستن مت ...

اونو که جور میکنم ولی یه کاری میکنم کارهایی که تو این چند سال در حقم کرده بیاد جلو چشمش

نه عزبزم.واقعا حق نداری چنین حرفایی به مادرت بزنی

شاید بنا به دلایلی مادرت داره با خواهرت همکاری میکنه.

شما شابد اوضاع پدرشوهرت خوبه یا کلا جوری هستید که کمتر احتیاج به کمک اونا داشته باشید.

بعدشم پس دادن قرض یه تاریخی داره دیگه.حالا هرکی باشه.وقت‌ گرفتن پول با خوشی بود پس پس دادن دیگه دلخوری پیش نیارید.❤

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕