من گوشت گوسفندی با گوساله قاطی میزنم بعد فقط پیاز ونمک میزنم حسابی ورزش میدم سیخارو میگیرم یه ساعت میزارم تو یخچال بمونه بعدم شوهرم میبره میپزه موقع پخت خیلی کم باد میزنه و سریع اینور و انورش میکنه تا الانم یه بار سیخام نریخته تواتیش
این غذا رو چندبار تو سایت اسمش رو دیدم، عزیزم اگر حوصله داری لطف میکنی دستور پختش رو بزاری و اینکه ب ...
با کمال میل
مرغ رو خرد کن تکه هاش ریز نباشه خوب سرخ کن بادمجونم کامل سرخ کن بعد یه پیاز داغ طلایی درست کن مرغ رو بچین کف تابه بادمجون هارو روش لابلاش هم غوره بریز بعد نمک و فلفل بپاش روش یه ردیف گوجه فرنگی حلقه ای یه قاشق کوچک رب گوجه سرخ کن با یک پیمونه اب رقیق کن بده روش و ززرشو خیلی کم کن یکساعت ونیم بعد امادست با پلو سرو کن نوش جان
مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
بالاخره عمله و احتمل عوارض هست.مثل نشتی.کمخونی و کمبود ویتامین.شلی و چروک شدن پوست ریزش مو تهوع و استفراغ.که تا حدود زیادی با تغذیه درست و ورزش میشه از بیشترش جلوگیری کرد من خودم خدارو شکر هیچ مشکلی پیدا نکردم
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲