2777
2789
عنوان

کیا روزه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزم،پنج دقه به اذان صبح بیدار شدم نتونستم چیزی بخورم،دیشب مهمون داشتیم یخچال پر وسایلای مهمونی که اضافه اومده،به زور دارم تحمل میکنم تا اذان بشه،یا موذن زاده اردبیلی دستم به دامنت 😩

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
من

استارتر ببخشید بین تاپیکت

عزیزم امضاتو خوندم خدا برات حفظشون کنه

دوتا پشت هم سخت نیستیست؟

باهم میسازن؟

من از خدا خواستم یکی دیگه بهم بده البته الان دکتر بهم اجازه بارداری نمیده وخیلی تاکید کرده که نبابد باردار بشم

از خدا خواستم شرایطشو فرآهم کنه

ولی گاهی میگم نزدیک بهم سخته

مدرسه برن سخت میشه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

استارتر ببخشید بین تاپیکت عزیزم امضاتو خوندم خدا برات حفظشون کنه دوتا پشت هم سخت نیستیست؟ باهم ...

پسرتون لجبازه؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

استارتر ببخشید بین تاپیکت عزیزم امضاتو خوندم خدا برات حفظشون کنه دوتا پشت هم سخت نیستیست؟ باهم ...

ممنون عزیزم.سختی ک صد درصد داره ب خصوص تا ی وقتی بچه دوم بتونه راه بره یا چهار دستور پا بره.دیگه بعدش باهم بازی میکنن.

الآنم ک دارم دوسالو سه ماهه کلا باهم بازی میکنن خوراکی میخورن کلا باهمن حتی اگه یکیشون بخوابه یا بیرون باشه اون بیکی بی‌قراری می‌کنه و دلتنگش میشه 

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
پسرتون لجبازه؟

اره یکم لجبازی داره ولی ن برا خواهرش.وقتی ی کاریو ندارم بکنه یا زیاد بکن نکن بکنم بهش لج میکنه

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️