2777
2789

از یکساعت قبل بزار تو پیاز ابلیمو نمک فلفل سیاه یکم گلاب برای بوش روغن زیتون زعفران 

من تو مایکروفر درست کردم زیاد جالب نشد برامون 

تیکه های کوچیک میکنم ب سیخ کوچیک میزنم میزارم توی ماهیتامه سرامیکی درشو میبندم یه طرفش ک سرخ شد یه طرف دیگشو میزارم خیلیم تردو خوشمزش 

میتونی هم گوجه رنده کنی بریزی روشون

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فویللل نذار و نپیچون ک اب جمع میکنه بد میشه 

بنظرتون توی مواد بخوابونم سس .فلفل نمک و زعفرون بعدش بزارم خوب میشع میپزه؟؟ چقدر زمان میخواد دما؟

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

تکه های مرغ با آبلیمو و پیاز و ادویه  طعم دار میکنم  بعد۴ ساعت  با سیب زمینی و گوجه و فلفل دلمه حلقه حلقه  وقارچ کوچیک و آلو خشک وروغن و زعفرون زیاد میزارم تو فر با حرارت ۲طرفه

بنظرتون توی مواد بخوابونم سس .فلفل نمک و زعفرون بعدش بزارم خوب میشع میپزه؟؟ چقدر زمان میخواد دما؟

ببین تو ماکروفر من درست نکردم اما تو فرم درست کردم اولین سری خوب در نیومد خیلی خشک شده بود یبارم دورش فویل پیچیدم اب انداخت 

فک کنم باید ی ظرف کوچیک اب بذارم داخل فز ک اوک شه اابته امتحان نکردم هنوز

اما میخوای  ی تیکه کوچیک بذار ببین چجوری میشه 

تکه های مرغ با آبلیمو و پیاز و ادویه  طعم دار میکنم  بعد۴ ساعت  با سیب زمینی و گوجه و ...

میشه من بیام خونتون مهمونی😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
تو مواد و پیاز بخوابون  بعد بذار تو ماکروویو  یه لیوان ابم بذار توش تا خشک نشه  بس ...

مرسی ممنون 👍 چه دمایی چند دقیقه میزارید شما

مرسی ممنون 👍 چه دمایی چند دقیقه میزارید شما

من عذر میخوام شما دستگاه ماکروفر دارید 

اون باید فویل بذارید و دمای۱۶۰تا نیم ساعت البته بستگی به برش های مرغت داره اگه بزرگتر باشن تند تند چک کن

ولی من با ماکروویو گفتم که ۲۰دقیقه اونم باز بستگی به تکه های مرغ بدون فویل و یک لیوان اب طبقه پایین

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
من عذر میخوام شما دستگاه ماکروفر دارید  اون باید فویل بذارید و دمای۱۶۰تا نیم ساعت البته بستگی ...

مرسی ممنون گلم ..