بیشتر از ده ساله ازدواج کردم...بچه هم بودم خیلی خیلی کم برام گذاشتن تو خونه بابام نه جهاز خوبی نه کادو عروسی دوتا بچه آوردم انگار مثل غریبه ها اومدن و رفتن حتی بابام هم نیومد سالی یکی دو بار خودم با زور میرم شام خونشون با اینکه زیاد فاصله ای نداریم... وضع مالی خیلی خوبی دارن سرمایه دارن چرا میدونن من به سختی دارم زندگی میکنم یه بار صد هزار کف دست بچه ام نمیذارن چرا باید به من ارث ندن که میدونم محاله ممکنه یه زمانی هزار تومن هم بدن با اینکه همیشه احترامشون گذاشتم 😔
اگه بدونید چه سختیایی کشیدم چه ضربه هایی خوردم از بی کسی
همینایی ک خوندم کافی بود عجیبه رفتارشون باتو
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کلا دخترا میگن نباید براشون خرج کرد به ما چه باید شوهرش براش همه کاری کنه نکنه هم بهشون مربوط نیست ی ...
نه این حرف چرته اتفاقا باید ب دختر بیشتر بها بدن چون ضعیفتره نسبت ب جنس مذکر
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
چقد خانواده بی رحمی داشتی اخه تو اون سن چیزی حالیت نبوده باید پشتت وامیستادن
خیلی کمتر بودم از دستشون فقط خواستم برم هر جهنمی نمیدونم چیکار کنم هر کاری میکنم خیلی چیزا از ذهنم پ ...
اخرین تاپیک منو ببین