2777
2789
عنوان

از دیشب ی پیامی نداده😐

274 بازدید | 18 پست

سلام تاپیک قبلم هس سر ی چیز بیخود و الکی ناراحت شد و اخلاقش عوض شد همیشه همینه سر ی چیز کوچیک و بی‌ربطی قهر میکنه...

الانم از دیشب ی پیامی نداده ببینم مردم یازندم😞😞خیلی دوسش دارم نمدونم چکار کنم

اونم خیلی دوسم دارع بخاطرم خیلی کارها کرده حالا حقشو حروم نمیکنم اما این اخلاقشو نمدونم چکار کنم ک درست بشه بخدا😭هیچ مشکلی نداره فقط همینه ... دارم دق میکنم از دسش 😔هی دارم ذره ذره اب میشم تای حرف پیش پا اوفتاده هس زود ناراحت میشه و قهر میکنه 

بلاک ‌.

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوسش کردیه من خودم ایطور بودم هی فهر ناز کردن و این چیزا تا ی روزی دیگ خسته شد از کارام 😂و دیگ تکرا ...

نرفتم ولی از دیشب حتی ی پیام نداده منم ناراحتم از دسش اما مث اون نیسم زود دلم تنگ میشع🙁🙁🙁 

بر اساس تجربیات خودم نظرم کسی که عاشقت باشه مراقبه ناراحت نشی همه چی باب میلت باشه . لگدشم بزنی نمیره نه اینکه بهونه بگیره قهر کنه .و...... و من بودمم مثل خودش بی اهمیت بودم 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
نمتونم اخه بعد این همه خاطره این همه کارا😔

ب جون خودم ک راحت میشی .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
نرفتم ولی از دیشب حتی ی پیام نداده منم ناراحتم از دسش اما مث اون نیسم زود دلم تنگ میشع🙁🙁🙁 

خب اگ تقصیر خودته قشنگ منطقی برو معذرت خواهی کن ولی اگ اون باز هم بش پیام بده و بگو ک فقط رابطه رو از هم میپاشونی اینطوری 

خب اگ تقصیر خودته قشنگ منطقی برو معذرت خواهی کن ولی اگ اون باز هم بش پیام بده و بگو ک فقط رابطه رو ا ...

تقصیر اونه تا ی چیز بگم ک اصن حرف مهمی نیس زود بهش برمیخوره ناراحتومیشه ن تو اینجور ن تو اونجور دوس دارم ترکش بشه😔چطوریشو نمدونم