2777
2789

ی جورایی هم سطح کتاب قانون توانگری ..هنرخوب زیستن ...باشه 

من اصلا آدم کتاب خونی نبودم ولی بااین دوتاکتاب واقعاعاشق کتاب خوندن شدم خیلی توزندگیم تغییرکردم وموفق شدم😊😊😊

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7160872/کتابهایی-که-خواندم?postId=208644030

ممنونم عزیزم

کدومشون بهترازهمه بود بدردت خورد من این دوتاکتاب هاییک خوندمومشاورم معرفی کرد  دوست دارم کتابی بخونم ک توزندگیم هم تاثیرداشته باشه وطرزفکرموعوض کنه😊😊😊

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
۴اثر فلورانس رو بخون  یه ادم دیگه میشی با این کتاب

واقعا؟؟؟🤩چجورایاس

سه شنبه ها با موری دموکراسی یا دمو قراضه ابله عمار حلب(این‌زندگیمو تغیرداد) من او من یک زنم

عمارحلب چجوریه..ازهمشون راضی بودی؟؟؟

ممنونم عزیزم کدومشون بهترازهمه بود بدردت خورد من این دوتاکتاب هاییک خوندمومشاورم معرفی کرد  دو ...

۴ اثر فلورانس 🍃

راز 🍃

زنانی که مردان آنها را دوست دارند و زنانی که مردان آنها را دوست ندارند 🍃

آیا تو نیمه گمشده ام هستی؟❣

معمار سرنوشت خویش باشید 🍃

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
۴ اثر فلورانس 🍃 راز 🍃 زنانی که مردان آنها را دوست دارند و زنانی که مردان آنها را دوست ندارند 🍃 ...

خیلی خیلی متشکرم❤❤❤❤❤❤

تئوری انتخاب،ویلیام گلاسر

انسان در جستجوی معنی،ویکتور فرانکل(اگر روحیتون حساسه این کتاب رو توصیه نمیکنم چون در اون به خاطرات اسارت نگارنده در اردوگاههای نازی پرداخته شده،هدف کتاب همون بحث یافتن معنای زندگی هست اما مطالب اگر حساس هستید میتونه براتون ناراحت کننده باشه)

تئوری انتخاب،ویلیام گلاسر انسان در جستجوی معنی،ویکتور فرانکل(اگر روحیتون حساسه این کتاب رو توصیه نم ...

من کتاب کوری روخوندم داشتم خل میشدم چ برسه ب این😑😑😑😑