2821
2789
عنوان

مهمون دارم نمیدونم

201 بازدید | 14 پست

به نطرتون غذا از بیرون بگیرم یا خونه درست کنم کدوم به صرفه تره بخوام از بیرون بگیرم 1 تومن میشه خونه درست کنم زرشک پلو و قورمه سبزی و لازانیا و سوپ 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه حوصله داری بپز چون از بیرون یک نوع بیشتر نمیتونی بگیری

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

حالا چرا چندین مدل غذا میخوای بدی دو نمونه کافیه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اگه حوصله داری بپز چون از بیرون یک نوع بیشتر نمیتونی بگیری

جوجه و کباب میگیرم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

ببین الان لازانیاواقعا این وسط جایی نداره بعدم خیلی هزینه بر هست یکیم که نمیتونی درست کنی پس بهتره درست نکنی 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
حالا چرا چندین مدل غذا میخوای بدی دو نمونه کافیه

بعد از مدتها میخوان بیان رودرواسی دارم وگرنه همیشه پلو خورش یا مرغ با سوپ میپزم

من خواهرم براپاگشادعوت کردم حدود24نفر بودیم کباب ازبیرون گرفتم.... برنجم خودم درست کردم با سوپ جو وسالاد فصل خیلی خوب بود

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

به نظر من به خودت سخت نگیر من پریشب مهمون داشتم برنج و خورش سبزی پختم  مرغ و چیپس هم درست کردم 

به خودت سخت نگیر

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من خواهرم براپاگشادعوت کردم حدود24نفر بودیم کباب ازبیرون گرفتم.... برنجم خودم درست کردم با سوپ جو وس ...

از بیرون بگیرم سالاد و سوپ و دسر هم خودم درست میکنم 

به نظر من به خودت سخت نگیر من پریشب مهمون داشتم برنج و خورش سبزی پختم  مرغ و چیپس هم درست کردم& ...

باشه عزیزم 

خب اگه میخای خودت درست کنی میتونی مثلا مرغ درست کنی نفری یه سیخ کبابم ازبیرون بگیری مرغتم یابزاری زیر برنج براهرنفر یابچینی توی ظرف هرکسی براخودش برداره سالادم درست کنی وسوپ

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز