2777
2789
تو رنج قیمت خودش ماشین خوب و با کیفیتی هست اونایی که داشتن و میومدن نمایشگاه راضی بودن ولی من از ر ...

مصرفش چجوریه؟

ب نطرتون پارس تی یو فایو بگیرم یا اینو

قیمتش مهم نیست 

درسته تو ی رنج نیستن

ولی کلا موندم 

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرفش چجوریه؟ ب نطرتون پارس تی یو فایو بگیرم یا اینو قیمتش مهم نیست  درسته تو ی رنج نیستن و ...

شما چی داری با چی مقایسه میکنی

اصلا قابل قیاس نیستن این دوتا ماشین

ماشین اشغال ایرانی رو که مال 20 خورده ای سال پیش که نه ایمنی داره نه قیافه نه اپشن و این جدیداش کیفیت افتضاحی دارن

چرخ هایما می ارزه با 10 تا پارس و ماشین ایرانی

تو این رنج قیمت

ماشین های کره ای مثل هیوندا اکسنت و i20 هست

تو چینی ها

چانگان جک s5 هایما s7 ام وی ام x33s هستن

که همشون بسته فقط به سلیقه خودتون داره

ماشین های ایرانی این صفراش به هیچ وجه کیفیت خوبی نداره

شما چی داری با چی مقایسه میکنی اصلا قابل قیاس نیستن این دوتا ماشین ماشین اشغال ایرانی رو که مال 20 ...

جک s5بهتره یا پژو2008

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
شما چی داری با چی مقایسه میکنی اصلا قابل قیاس نیستن این دوتا ماشین ماشین اشغال ایرانی رو که مال 20 ...

البته دوست عزیز
شماهم خیلی حرفات حساب و کتاب نداره
معلومه ماشینای ایرانی کیفیت ندارن و بله هایما با پارس بیش از 500 میلیون تفاوت قیمت دارن و مشخصا هایما بهتره( هرچی پول بدی همونقدر آش میدن)

ولی هایما ، جک و چاننگانم آشغالای محضن فقط آشغالای گرونترین و قابل قیاس با ماشینای کره ای و ژاپنی نیستن

البته دوست عزیز شماهم خیلی حرفات حساب و کتاب نداره معلومه ماشینای ایرانی کیفیت ندارن و بله هایما با ...

کی میگه اشغاله

هیچ وقت ماشینی رو سوار نشدی اظهار نظر نکن

با این مبلغ 600 700 تومن ماشین خارجی مدل پایین میدن که اصتحلاکش بالاست

یا معمولی هاش مثل هیوندا اکسنت که نمیدونم توش نشستی یا نه با 206 تیپ 5 هیچ فرقی نمیکنه

گفتم که بستگی به سلیقه فرد داره

ولی من ماشینی رو که بیشتر از 10 سال کارکنه رو اصلا سوار نمیشم حالا میخواد بنز باشه

ماشین باید نو باشه

البته دوست عزیز شماهم خیلی حرفات حساب و کتاب نداره معلومه ماشینای ایرانی کیفیت ندارن و بله هایما با ...

7 ساله داییم چانگان داره

هنوز پیچ به پیچش فابریکه

میکانیکی تا به حال نرفته

بعد شما میگی اشغاله

فقط یه چیزی بین مردم پیچیده ماشین چینی اشغاله

همونایی که میگن تا به حال سوار نشدن

مصرفش چجوریه؟ ب نطرتون پارس تی یو فایو بگیرم یا اینو قیمتش مهم نیست  درسته تو ی رنج نیستن و ...

سلام .ببخشید میشه دوستی منو قبول کنید در مورد کهیر تو یه تایپیک نوشتین .منم این مشکل رو دارم مثل شما .با هم یه مشورتی کنیم .ممنون