2777
2789

توی تمام این سال ها که دندونپزشکی های مختلف رفتم هیچ جایی رو مث کلینیک دندونپزشکی ساتینا ندیدم. محیط فوق العاده و عالی، دندونپزشکای مهربون و کاردرست، کادر ماهر و مجرب و ازهمه بهتر قیمت های باور نکردنی

بخاطر همینم اومدم اینجا تا به همه بگم اگه شرق تهران هستین حتما حتما برای کارای دندون اینجا سربزنید

یه ویژگی خوب و متمایزشم اینه که مشاوره کاملا رایگان داره

شمارشو میذارم براتون 02177722616 – 02177722667

اصلا هم معلوم نیست داری تبلیغ میکنی🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@fariiiiad    

سلام عزیزم 😍

ممنون اتفاقا یکی از دندونام ریخته میخواستم برم درست کنم 

میرم اینجا ببینم چجوریه 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
سلام عزیزم 😍 ممنون اتفاقا یکی از دندونام ریخته میخواستم برم درست کنم  میرم اینجا ببینم چجوری ...

سلام عزیزم خوبی؟ خواهش میکنم اخی الهی،دوستمون راجب دندون پزشکی توی تهرانپارس تاپیک زده بود گفتم شما روهم اد کنم