خانونا من پوستم مثل اینه هست.... انقدر خوبه اما از دوزان بلوغم این چاله ها رو صورتم بود... الانم دخترم که سن بلوغه داره از اینا... کسی درمانشو نمیدونه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
هیچ راهی نداره شاید سابسیژن جواب بده لیزر هم پنجاه پنجاس قشنگ ده ملیون ازت می گیره بعد چن ماه دوباره لک ها بر می گرده اگه پولداری پولت میرسه روشی غیر از لیزرو امتحان کن
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
منم باید برم... من پوستم عالیه صاف صاف اما فقط یه قسمت کوچیکش این چاله ها هست.... بعد یه دونه خال هم ...
نه من خال ندارم ولی چاله زیادداره وجای جوش برای همین گفتم کامل درمان بشه
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
نه زیاد روش تهاجمیه اگه پوستت چربه یا حساسه بدتر مشه حساس یعنی زود با سوختگی یا افتاب قرمز مشه
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.