2777
2789
عنوان

چاله چوله پوستم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 61 پست

پوستتون معلومه خوبه 

شما دوران بلوغ جوش زدین که خوب بشن؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزربایدرفت

منم  پوستم همینه گفتم نوبت بگیرم برای لیزر

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

هیچ راهی نداره شاید سابسیژن جواب بده لیزر هم پنجاه پنجاس قشنگ ده ملیون ازت می گیره بعد چن ماه دوباره لک ها بر می گرده اگه پولداری پولت میرسه روشی غیر از لیزرو امتحان کن

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
لیزربایدرفت منم  پوستم همینه گفتم نوبت بگیرم برای لیزر

منم باید برم... من پوستم عالیه صاف صاف اما فقط یه قسمت کوچیکش این چاله ها هست.... بعد یه دونه خال هم دارم قراره برم فردا در بیارم

منم باید برم... من پوستم عالیه صاف صاف اما فقط یه قسمت کوچیکش این چاله ها هست.... بعد یه دونه خال هم ...

نه من خال ندارم ولی چاله زیادداره وجای جوش برای همین گفتم کامل درمان  بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بله منم جوش خیلی زدم... همشون خوب شدن

برای منو نگا کنید چ وضعیه همش ۱۶ سالمه😢 یعنی تا کی ادامه دارن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
به نظرتون میکرولیندینگ جواب نمیده؟ 

نه زیاد روش تهاجمیه اگه پوستت چربه یا حساسه بدتر مشه حساس یعنی زود با سوختگی یا افتاب قرمز مشه

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
برای منو نگا کنید چ وضعیه همش ۱۶ سالمه😢 یعنی تا کی ادامه دارن

هم الان دارو درمانی پدرمان موضعی رو شروع کن . من پشت گوش انداختم پوستم آسیب دیده هست . به زور داره عادی میشه . بیست و هشت سالمه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂