2777
2789
عنوان

ویروس اسهال و استفراغ کمک کنین

1431 بازدید | 39 پست

دخترم ۱۹ ماهشه ویروس اسهال و استفراغ گرفته ، ۶ روزه هم دمیترون میخوره هم دیلی ایست ولی اسهالش کمتر شده ولی استفراغش به محض نزدیک شدن به وقت دمیترون بر میگرده حالت تهوع شدید داره دمیترون رو که نمیدم بالا میاره همه چیو ، دکتر خودش گفت دمیترون نباید بیشتر از یک روز بخوره ولی یک دکتر دیگه گفت بده ، کسی میدونه دمیترون بدم یا نه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی ممکنه چیزی خورده بعدش حالش اینجوری شده باشه؟

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
سرم یک بار زدم توش امپول ضد تهوع هم زدن ولی خوب نشد تا دمیترون قطع میشه بالا میاره

با یه دکتر دیگه مشورت کن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

نمیدونم ولی اب سیب خیلییییییی خوبه. واقعا طی دو روز معجزه میکنه. طی روز 4_5 بار و حتی بیشتر آب سیب تازه بهش بده هر بار نصف استکان. سیب ها رو هم تازه تازه اب بگیر از سر صبح تا هخر شب نذار یخچال