2821
2789
عنوان

اگه خواهرتون

791 بازدید | 64 پست

همیشه و همه جا با دوستش باشه و البته یهو بعده پیدا کردن دوستش اینجوری بشه یعنی قبلش همیشه با شما باشه همه جا و بعد یهو وقتی دوستش پیداشد دیگ همه جا با اون بره حتی خرید و همه جا ،واینکه وقتی شما بهش پیشنهاد بیرون رفتن بدید اون دوستشم همیشه باشه ،شما چطور رفتار میکنید،خواهش میکنم بگید چیکار کنم ،واقعا قلبم شکسته داغونم حتی از فشار ناراحتی سردرد دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازت کوچیکتره یا بزرگتر 

میشه انقد وابسته به ادما نباشیم؟؟

انقد چسبندگی کار دست خودمون میده

خواهرت تونس مستقل بشه اما توهمچنان چسبیدی بهش ک چی 

اونم روابط خودشو داره نمیتونخ ک بخاطر شما دست از همه چی بکشه

ببخشبد ک رک میگما اذیت میشی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هر ادمی حق داره انتخاب کنه ک‌میخواد با کی رفتو امد کنه  توم برای خودت دوست پیدا کن ب نظرم ازش ...

خب اون آزاده مجرده،من وقته اینکارا ندارم دوتا بچه دارم زیادم نمیگم بریم بیرون ولی وقتی میگم اون دوستشم هست

خب اون آزاده مجرده،من وقته اینکارا ندارم دوتا بچه دارم زیادم نمیگم بریم بیرون ولی وقتی میگم اون دوست ...

بهش بگو راحت نیستم دوستت رو با خودت میاری 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

خیلی سخته عزیزم، منم بهترین دوستم خواهرمه و مثل قضیه تو اگه برام پیش بیاد دلم خیلی میشکنه. به نظرم بهش بگو که اون بهترین دوستته و چقدر الان ازش نار احتی

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

ازت کوچیکتره یا بزرگتر  میشه انقد وابسته به ادما نباشیم؟؟ انقد چسبندگی کار دست خودمون میده خ ...

ن مرسی ک نظر دادی،حق انتخاب داره میدونم، من ک نگفتم همیشه با من باش ولی دارم میبینم اولویت اون دوستشه ن من درصورتی ک من همیشه اولویتم خانوادمه و خواهرم، من بزرگترم ۴سال

خیلی سخته عزیزم، منم بهترین دوستم خواهرمه و مثل قضیه تو اگه برام پیش بیاد دلم خیلی میشکنه. به نظرم ب ...

یبار گفتم یا من یا اون ۱ماه قهربودیم اومد خونم خواهرم و چند روزی خوب بود باز دوباره شروع کرد همون رفتارارو

بهش بگو راحت نیستم دوستت رو با خودت میاری 

اگ بگم فکر میکنه حسودی میکنم نمیخوام اینطوری فک کنه چون یبار خیلی ب دوستش پشت سرش توهین کردم از ناراحتی بود دلم پر بود دیگ طاقت نیاوردم گفتم بهش 

ن مرسی ک نظر دادی،حق انتخاب داره میدونم، من ک نگفتم همیشه با من باش ولی دارم میبینم اولویت اون دوستش ...

عزیزم تقصیراز خودمونه حدمونو نمیدونیم و بدتر ازاون انتظارو توقع زیاد از حدمون داریم 

الویت های کسی بما ربطی نداره اگ الویتش اونه شماهم مختار الویت های خودتی

اگ تورابطت بمشکل خوردی پس ببین کجای الویت بندیت نقص داشت 

اون رفته باادمی ک درسنوسالشه و درک میکنن همو 

بهترهم هست شما رفیقت ی خانوم متاهل باشه تامجرد 

نظرمنه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲