الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن آب شنبلیله بزنی موخوره از بین میره ولی خودم امتحان نکردم تو مجله خوندم
م امتحان کردم فقط فوق العاده نرم و لخت میکنه،دهنم سرویس میشد چهارچیکه آب ازش میگرفتم😂مویی که دوشاخه بشه درست نمیشه مگر با کوتاه کردن و دوباره بهش رسیدن
گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
تا اون جایی ک موخوره ادامه داره مجبوری کوتاه کنی اتفاقا شنیدم زیادم نباید چری کنی مورو شامپو هم مخصوص موهات بگیر و کش مو هم درست انتخاب کن هیس شونه نکش از شونه چوبی استفاده کن
فقط 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
هیچکدومو نزن اول برو کراتینه یا پروتئینه کن بعدشم نرم کننده و شامپوی مخصوص کراتین،اتو و سشوار خیلی کم استفاده کن و قبلش اسپری دوفاز بزن،روغن ارگانم بزن البته اصلش فقط قیمتشم نمیدونم ولی کم نیست حالا اگه خواستی مارک همه چیزایی که گفتمو میگم بهت من جواب گرفتم از اینا