2777
2789
عنوان

خیانت

176 بازدید | 17 پست

بچه ها همین الان فهمیدم شوهرم که مثل چشام بهش اعتماد داشتم بعد از ده سال بهم خیانت کرد،تنها دلخوشی من پاک بودنش بود،بدنم داره میلرزه و یخ زدم و تپش قلب گرفتم،به روش بیارم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلا اینکارو نکن عزیز اول از همه اینکه تو مطمئن نیستی بعدم اگه واقعا اینکارو کرده باشه و بگی وقیح ...

حالم ازش بهم میخوره،هم رفیق بودم براش ،هم همسر،هیچی براش کم نذاشتم

حالم ازش بهم میخوره،هم رفیق بودم براش ،هم همسر،هیچی براش کم نذاشتم

عزیزم خیانت هییییچ توجیهی نداره اما اگر بگی قبح این کار براش میریزه تو الان عصبانی هستی تو عصبانیت تصمیم گرفتن و حرکت زدن کاملا اشتباهه قبل هرکاری اول باید ارامشت رو بدست بیاری در این باره هم با احدی از فامیل حتی خواهرت صحبت نکن فقط برو مشاوره و با نظر ایشون عمل کن ...خدا به دلت ارامش بده به حق این شبای قدر♥️♥️

جنسی ،یا در حد صحبت هردو بده ولی دونستنش مهمه

جنسی،سکس تصویری،داشتن اروم صحبت،پشت در اتاقش ایستاده بودم ،حرمت شب قدرو نگه نداشت،سحری نتونستم بخورم 

نفسم بالا نمیاد 

عزیزدلم شاید موضوع چیز دیگه بوده باشه شاید اشتباه شنیده باشی

ازت خواهش میکنم هیچچچچی فعلا به روت نیار اینجا هرکسی میاد از رو احساسش بهت یه چیزی میگه و کار خراب تر این میشه 

دوس دارم یه سیلی بخوابونم زیر گوشش که براش مادر هم بودم ،همه ی فامیل به من میکفتن انقدر لوسش نکن،من میگفتم باهمه فرق داره.چطور تحملش کنم از فردا ،کن از خوشگلی و تحصیلات چیزی کم ندارم 

اروم نمیشم،مرگمو از خدا خواستم،الان اومده رو تخت خوابیده جفتم زیر پتو دارم اشک میریزم

🥺خدا نکنه عزیزم ،چه طوری ارومی  

ولی کار خوبی کردی،من جات بودم به روش میاوردم

ولی چون جات نیستم ،میگم باید ارامشتو حفظ کنی

وبیشتر مدرک جمع کن ببین همین یه بار بود یا بیشتر

بعد برو مشاور ببین چیکار کنی بعد زمان مناسب

نتونه انکار کنه به روش بیا

اول فکر کن میخوای جدا بشی یا نه،اگه نه همون زمان

به روش اوردی حق طلاق وحضانت بچه رو وجیزی

به نامت کنه ببخشیش