2777
2789
عنوان

تو این شب عزیز دعا کنیم همه صاحب خونه بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاست همه شهرها دارن؟  تهران نیستم

اگه شهرتون دانشکده دندون پزشکی داشته باشه ،میتونی بری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

استارتر دقیقا منم حال تورو دارم چون منم الان داشتم دنبال خونه میگشتم برا اجاره،خونه های مزخرف رو با قیمت های نجومی گذاشتن،خدا بهشون انصاف بده که اینجوری دارن خون مردمو میکنن تو شیشه😓😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
کجاست همه شهرها دارن؟  تهران نیستم

شهر های بزرگ فکر کنم داشته باشن،پرس و جو کن،بیمارستان های دولتی هم هزینه ش مناسب تره

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

برای ماهم تو رو خدا دعا کنید کار شوهرم خوب بشه... 5 میلیون رهن داریم کلا... دوماه دیگه باید عوض کنیم خونه رو با 5 میلیون خونه پیدا نمیشه.. تورو خدا دعا کنید برام.. با دوتا بچه کوچیک خیلی سخته.. 

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛
برامنم دعاکنید هزینه پرکردن دندون پسرم جوربشه ازدرد دندون خواب نداره

کدوم شهرین؟یه دندون پزشک پیدا کنید قسطی پر کنه یکمشو بدید بقیش برا ماهای بعد

اخ دندون درد خیلی درد بدیه اب نمک بگو بچرخونه تو دهنش یخ بزار 

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4