2777
2789
ریمل

اولا مبارکه دومم  این ریمل رو چند گرفتی سوم راضی ازش

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
کرم دست و صورت🌿🌸

عزیزم ازش راضیی؟ چند گرفتی؟ 

خاصیت نرم کنندگی داره یا آبرسانی؟ یا هر دو😂

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازش راضیی؟ چند گرفتی؟  خاصیت نرم کنندگی داره یا آبرسانی؟ یا هر دو😂

من دوسندارم راستش بوی خاصی نمیده کارایش هم‌ اندازه قیمتشه دیگه اینجا دونه ده تومنه

این تیکر و گذاشتم انشالله اردیبهشت ماه حامله بشم برم میشه برای اینکه زود باردار بشم بچمم سالم باشه یدونه صلوات بفرستین برام 
عزیزم ازش راضیی؟ چند گرفتی؟  خاصیت نرم کنندگی داره یا آبرسانی؟ یا هر دو😂

سوال منه دقیق

جواب داد بی زحمت لایکم کن

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
من دوسندارم راستش بوی خاصی نمیده کارایش هم‌ اندازه قیمتشه دیگه اینجا دونه ده تومنه

خداوکیلی؟؟؟ سمت ما که نیست اصلا تو تاپیکها عکسشو میبینم دلم میخا 

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
عمل اب مروارید عمل سختی نیس فقط تو انتخاب دکترت دقت کن بعدش برو برای لیزیک  من خودم عمل کردم ...

میشه توضیح بدی عمل چجوری بود هزینش چقدر وبعد عمل چه مراقبتایی لازمه وتا چه مدت ،منم دوس دارم عمل کنم ولی میترسم ونمیدونم چجوریه

میشه توضیح بدی عمل چجوری بود هزینش چقدر وبعد عمل چه مراقبتایی لازمه وتا چه مدت ،منم دوس دارم عمل کنم ...

اره گلم

قبل عمل اول باید از چشمت عکسبرداری بشه بعدش باتوجه به شرایط چشت نوع عمل لیزر برات تعیین میشه مراقبتای بعد عمل هم بستگی به نوع عمل داره تا یه مدت قطره اشک مصنوعی استفاده میکنی و نهایتا تا دو سه هفته تارمیبینی

خود عمل 5 دقیقع طول میکشه اصن هم درد نداره

هزیتش بستگی ب نوع عمل لیزر داره ممکنه لیزیک یا فمتولیزیک برات مناسب باشه یا عمل پی ار کی یا اسمایل 

معمولا هزینه بین 6تومن 

تا 10 تومن که گرون ترینش همون اسمایله روش جدیده 

اصن ترس نداره ولی سعی کن بهترین دکتر و انتخاب کنی هرجی دستگاه لیزر پیشرفته تر باشه نتیجه عمل بهتره

میشه توضیح بدی عمل چجوری بود هزینش چقدر وبعد عمل چه مراقبتایی لازمه وتا چه مدت ،منم دوس دارم عمل کنم ...

البته هزینش الان از برادرم پرسیدم گفت گرون تر شده 

از 8 تومن ب بالا نهایتا 13 

یه چشم 5/5? ینی هردو 11 تومن? چخبرههههه کجایی هستی تهران?

من خودم خوزستانم ولی چشم پزشک میام شیراز این قیمتم واسه بیمارستان خدادوست هست که یه بیمارستان خصوصیه،خودم اگه خدابخواد تیرماه عمل میکنم چون الان درس و دانشگاه داشتم اذیت میشدم