2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سرم درد مکنه حالم اصلا خوب نیست،این پسرم کلاس ششمه کاراش رو خودش انجام نمیده اصلا طرف درس برو ه ...

عزیزم. خب نخونه... مگه ما خوندیم جی شد بذار چهاربار ک ابروش رفت درست میشه .

امکانات جانبیش رو ازش سلب کن...

اینم بدون پسرا یهو درس خون میشن. نگران نباش

بذار از زندگی ش هم‌لذت ببره همش خاطره جیغ و داد شما تو مخش نباشه میخونه نگران نباش 

عزیزم بچه هستن دیگه... یه کم ب خودت برس به ارامش ذهن و فکرت تهش میخواد تجدید بشه تابست‌ون ک همه باز ...

خونمون خیلی بی روحه شوهرم همش پا تلویزیون وبچه ها ها یکیش که دبیرستانش تموم شده هزار نقشه داره این یکی هم بزاریش پا گوشی

خونمون خیلی بی روحه شوهرم همش پا تلویزیون وبچه ها ها یکیش که دبیرستانش تموم شده هزار نقشه داره این ی ...

اگر میتونید توانایی اقتصادی دارید یه روز توی شهری ک هستید یک شبانه روز با همسرت برید هتل. بچه‌ها با هم باشن. زن و شوهری برید دور بزنید... فقط دور بزنید به قصد کاری نرید بیرون فقط دوتایی با دوتا بستنی... 

برای پسرت کسب و کاری درست کنید. سرش گرم بشه گوشه خونه همش تو اینستا و فضای مجازی معلومه از واقعیت جدا میشه خوشیه بقیه رو میبینه زحماتشونو نمی‌ذارن 

احتمالا از سربازی هم میترسه باهم صحبت کنید. منم دیپلم گرفتم دلم میخواست از ایران برم. به نظرم اصولی حلش کنید درست میشه یک دوره خاصی جوونا این ارزو رو دارن.

بهش بگو من تحقیق کردم آلمان یا هر کشور دیگه اروپایی و امریکا  ادمهای با تحصیلات و خلاق میخواد شما حداقل چیزهایی ک لازم داری اینه که اولا یک دانشگاه خوب قبول بشی تا از اون طریق اپلای کنی و دوم اینکه زبانت عالی باشه راست میگما اطراف مهاجرت تحصیلی داشتم سه خواهر و برادر به امریکا دو تاشون شهید بهشتی بودن یکی دانشگاه صنعتی اصفهان دوتاشون ریاضی محض یکیشون معماری کامپیوتر (نرم افزاری)

نگو نمیذارم بری اتفاقا مقدماتش رو فراهم کنید‌. باید درس بخونه تا درس بخونه ۴ سال داری بعد کم کم بهش میگی خب کار لازمه ما نمیتونیم هزینه سربازی رو کلا بدیم و.... باهاش مخالفت نکن اما قرار هم نیست همه کارش رو شما بکنید براش شرط و شروط بذار  یه چک لیست بذارید بازه زمانی و هر کدوم انجام شد تیک بزنید

بهش بگو المان جاییه ک داشتن برنامه اولین حرف رو میزنه اینور برنامه نداشته باشی برای هدفت هیچ کجا نمیشه پیشرفت کرد چ ایران چ المان.

خلاصه بذار مطمئن بشه مخالف رویاهاش نیستید اگر بفهمه مخالفید یا در این مورد اطلاعات به روز ندارید میره پیش کسی ک اندازه شما دلسوزش نیست