2777
2789

میشه لطفاً امشب منم دعا کنین؟؟خیلی به دعا محتاجم خیلی دلم از این وضعیت الآنم گرفته و خسته شدم واسم دعا کنین که شرایط واسم مثل قبل بشه🙏🙏😔

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

برات سوره قدر خوندم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیا تاپیک دعاهاوارزوها توشب قدر انشالله حاجتتوبگیری به حق این شب عزیزخداhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/8527106/بیاین-امشب-برای-براورده-شدن-خواسته-هاو-ارزوهاتوشب-قدربرای-هم-دعاکنیم?postId=234608152#

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

ان شاءالله امشب بهترین اتفاقات برای،همه رقم بخوره 🤗💞

دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه خواستید برای حاجت روایی و حل شدم مشکلات منو خانوادمم دعا کنید 😢😭🙏

الهیکه صدبرابرش به خودتون برگرده 💞😍😘

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

ان شاءالله امشب بهترین اتفاقات برای،همه رقم بخوره 🤗💞 دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه خواستید برای حا ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ایشالله امشب به هرچی که میخوای برسی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ایشالله امشب به هرچی که میخوای برسی 

ممنون عزیزم حاجت روا شی 😍💞

منم اگه لایق باشم امشب دعاگوی شما و همه نی،نی سایتی ها هستم 🤗🙏

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..