2777
2789

سلام خوبین ببخشید میخواستم بند انداز برقی بگیرم نمیدونم خوبه یا نه کیا بند انداز دارن؟ یا راضی هستین ازش؟ کار باهاش راحته؟ دردتون نمیاد😁من کلا با بند مشکل دارم از بس دردم میگیره میخواستم بدونم با بند انداز میتونم کنار بیام یا نه ممنون میشم جواب بدین🤗🤗🤗😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم من خودم آرایشگرم..دردش از بند بیشتر نباشه،کمتر هم نیس..و اینکه معمولا پرز ها و مو ریزه ها رو نمیگیره..اگه اصرار داری به بند انداختن،برو جایی که از ته بندازه و نخ رو خیس کنه..از لیدوکائین هم برای بی حسی میشه استفاده کرد

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
قربونت بشم من خودم آرایشگرم..دردش از بند بیشتر نباشه،کمتر هم نیس..و اینکه معمولا پرز ها و مو ریزه ها ...

فداتون بشم مرسی که جواب دادین من همیشه تیغ میکردم یعنی به اندازه ده سال از بس که میترسیدم الان دوبار که میرم آرایشگاه چون عوض شده آرایشگاه ایشون اصرارداشتن که باید بند بندازی و بند انداختن واسم ولی من همینجور اشک میریزم الان قبل از عید چه رفتم آرایشگاه دیگه نرفتم از ترس🤭🤭🤭گفتم شاید بند انداز خوب باشه واسم خودم بتونم بردارم 🤷‍♀️🤷‍♀️

خیلی خوبه  منم از درد فراری بودم ولی دردش زیاد نیست کار ادم راحت انجام میشه

چه خوب پس منم برم بگیرم نمیدونم میتونم باهاش کنار بیام یا نه میترسم خرج الکی کنم بمونه رو دستم

فداتون بشم مرسی که جواب دادین من همیشه تیغ میکردم یعنی به اندازه ده سال از بس که میترسیدم الان دوبار ...

تیغ زدن هم اشکالی نداره..

اگه صورت تمیز باشه از چربی و آرایش،و در جهت رویش مو تیغ بزنی،هیچ اشکالی نداره..

من خودم تیغ میندازم..

اما خب سلیقه ایه این چیزا..

سری دیگه خواستی بند بندازی برو یه اسپری بی حسی دندون بخر..قیمتی هم نداره..بزن به پنبه..بعد بزن به صورتت.. سه دقیقه بعدش بند بنداز..اینکار رو ما واسه کسایی که حساسن به درد،انجام میدیم خودمون..

البته نباید اون شخص باردار باشه،یا به لیدوکائین حساسیت داشته باشه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
چه خوب پس منم برم بگیرم نمیدونم میتونم باهاش کنار بیام یا نه میترسم خرج الکی کنم بمونه رو دستم

برا من که خوبه من همیشه تیغ میردم از ترس دردش

ولی با بندانداز خوبه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.