2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مدام تا چیزی میشه فوری خپاهرشوهرمو مثال میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 23 پست
از بس دروغ میگه میخوام به روش بیارم که 60ساله ته اینقد دروغ نگو 

این 70سالشه انقد دروغگو 

ولش کن، چون تهش میگه بهش حسودی میکنی 😏

همونجور ک به من میگن، شانس من ازدواج و بچه دار شدن با این خواهر شوهر نزدیک هم بود، هم غذا و سفره من ازون بهتر هم بچه هام با ادب تر و تر تمیز تر، ولی همیشه ازون تعریف میکنن تهش به من میگن ک بهش حسودی کردم 😑

مثلا تو مهمونیا یه مرغ میذاستن روش هم برنج می‌کشیدن فک کن🙄 بعد مرغ تو دیس جدا و سالاد و دسر و.... اول خونه مامانم و بعدم مهمونیا خودم دیدن، دخترش رفت کلاس فقط واسه ژله درست کردن، همون سالادی منو تکرار کرد و... 

حالا جوری شده انگار اون مخترع ایتجور مهمونی دادنه😅

منم میگم باشه تو خوبی نیاز ندارم خودم اثبات کنم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خدابخیر کنه اولین نوه دختریش ماه آینده به دنیا میاد تا حالا فقط بچه های من بودن معلوم نیس از اون بچه ...

اوه اوه، حساس نشو فقط

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم منم خانواده شوهرمو که دعوت میکردم چند جور غذا و دسر درست میکردم کلی وقت میذاشتم دنبال اید ...

دقیقا خودم از ده سال قبل تا همین پارسال همینطور بودم ولی دیگه کنار گذاشتم وقتی لیاقتش رو ندارن چقدر اعصاب و روح وروانم رو خسته کنم

مادرشوهر من قبل عید گفت ، اون یکی پسرم امروز سبزی قرمه خریده بود. پاک کردم و شستم و خرد کردم براش. ...

🤣🤣🤣🤣

مادرشوهر من سال قبل ماه رمضون گفت فلانی میخواد شمارو افطار دعوت کنه، ما منتظریم یسال گذشته هنوز خبری نیس 😁

به قول شما من مثلا تهچین پختم. گذاشتم جلوش. میگه فلانی هم میپزه. یه بار دلم میخواست خودمو بزنم به ...

آره بخدا انگاری زن پسرشون نیستیم دشمن خونیشونیم اینطوری برخورد میکنن 

🤣🤣🤣🤣 مادرشوهر من سال قبل ماه رمضون گفت فلانی میخواد شمارو افطار دعوت کنه، ما منتظریم یسال گذشته ...

من جاریام اصلا اصلا نه میان و نه میریم.

من خونه هاشون ندیدم. سفره خواهرشوهرمم ندیدم.

دخترم ۵ سالشه.

مشکلی هم ندارم و پذیرفتم این موضوع ولی بعضی اوقات مادرشوهرم یه چیزی میگه تا ته آدم میسوزه.

من تعریف کردم و به پدرشوهرم گله کردم که خونه داییم بودم. شوهرم اومد دنبالم، بالا نیومد حتی زن داییم براش میوه آماده کرده بود و ...

برگشته میگه کاش خونه داداشش هم حداقل همینجوری میرفتین.

به خدا قبل عید به اصرار دخترم به برادرشوهرم پیغام داوم بیاین شام. هر روز که برای شما راحته و ...

گفت زنم میگه ان شالله عید و جالبه عید رفتن ترکیه. سفر ترکیه یهویی نیست که، مطمئنا از همون موقع برنامه شو داشتن

من جاریام اصلا اصلا نه میان و نه میریم. من خونه هاشون ندیدم. سفره خواهرشوهرمم ندیدم. دخترم ۵ سا ...

خب دوست ندارن دیگه زوری که نیست 

کاش منم رفت و آمد نداشتم 

خب دوست ندارن دیگه زوری که نیست  کاش منم رفت و آمد نداشتم

میگم مشکلی با این رفتاراشون ندارم.

شوهرمم مشکلی نداره و با کل فامیل من هم رفت و امد داره.

مادرشوهرم میگه ناراحت میشم.

میدونم اونم دوست داره بچه هاش کنار هم جمع بشن.

ولی واقعا دست من نیست. وقتی حتی من به شوهرم میگم بریم، میگه آدرس داری برو.

چی بگم آخه