2777
2789

بعنوان کدبانو گری جالب اینجاست خواهرشوهرم 12سال ازم کوچکتره ودوساله ازدواج کرده هر چه ببینه من میپزم میگه سحر خوشمزه تر پخته یا اصلا غذایی که من مطمئنم بلد نیستن رو راحت میگه هروقت میرم خونه سحر میپزه و خواهرشوهر دیگه ام یه بار کنارهم بودیم گفتم این غذارو به سختی تمام قلقاشو یاد گرفتم میخواستم براتون بپزم دیدم مادرت گفت سحر براتون پخته دیگه نپختم خواهرشوهرم گفت اصلا تاحالا نخوردیم کی سحر پخته مامان، مامانش که کلا فقط الکی مثلا میخواد اون دخترش رو کدبانو جلوه بده گفت تو نبودی همرام تنها رفتم خونه ش برام پخت منم مطمئنم دروغ میگه مثلا میخواد بگه دخترای من ازت هیچی کم ندارن منم یه خوراک مرغ و برنجش پختم دیگه غذاهایی که وقت میگرن براش نمیپزه تا باشه برامن کلاس نزاره، اعصابم خرد میکنه اینجوری باحرف الکی میخواد دخترش رو همه چی دان نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر مادر شوهر منه چندش 

تو همه موارد میگه ... اگه فلانی(خواهرشوهرم) بود الان اینکار می‌کرد 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مادرشوهر من قبل عید گفت ، اون یکی پسرم امروز سبزی قرمه خریده بود.

پاک کردم و شستم و خرد کردم براش.

عید میخواد شما و مارو دعوت بگیره.

هم قیمه بزاره و هم قرمه.

منم گفتم دستشون درد نکنه.

هنوزم من دستم زیر چونم ، منتظرم دعوت بشیم.

جالب به غذای نخورده کلی من از مادرشوهرم تشکر کردم

مادر شوهر منم همینطوره می‌گفت فلانی خیلی به بچه اش میرسه هر روز آب میوه فراموشش نمیشه حالا منظورش از این پاکتی ها بود نه اینکه به خودش زحمت بده  خودش آب میوه بگیره 🤣🤣🤣🤣

مادرشوهر من قبل عید گفت ، اون یکی پسرم امروز سبزی قرمه خریده بود. پاک کردم و شستم و خرد کردم براش. ...

فعلا جاری ندارم خدابخیرکنه جاری دار بشم میخواد چه دروغای بزرگی از طرف اون بنده خدا برام درست کنه

دقیقا مادر شوهر من اینطوریه ، من بچه ی کوچیک دارم و شاغل هم هستم گاهی خونمون ریخت و پاش زیاد میشه،  یه بار اشغال زیاد زمین بود وقت نکرده بودم جارو کنم میگفت دخترم هر دو ساعت یک بار جارو میکنه 😅😅

اسی چرا باید واست مهم باشه بزار هرچی می خواد زر زر کنه تو فقط لبخند بزن حوصله داری اعصاب خودت رو خور ...

عزیزم آخه می دونم دخترش هیچی بلد نیست ولی برام گندش میکنه عصبی میشم 

فعلا جاری ندارم خدابخیرکنه جاری دار بشم میخواد چه دروغای بزرگی از طرف اون بنده خدا برام درست کنه

به قول شما من مثلا تهچین پختم.

گذاشتم جلوش. میگه فلانی هم میپزه.

یه بار دلم میخواست خودمو بزنم به پررویی بگم من که تا حالا سفره شو ندیدم.

گفتم ولش کن. مهمون سفره من.

یه بارم از اطلاعات زیاد دارو گیاهی اون هی داشت به من میگفت.

آخر پدرشوهرم گفت، بابا این دختر هم گوشی داره و میتونه تو اینترنت پیدا کنه. بسه دیگه

ببین عزیزم منم خانواده شوهرمو که دعوت میکردم چند جور غذا و دسر درست میکردم کلی وقت میذاشتم دنبال ایده میگشتم واسه تزییناشون که هربار سفره ام متفاوت باشه 

خلاصه پدرم در می اومد از کمر میوفتادم  همیشه ام کلی سوپرایز میشدن و گوشی به دست عکس میگرفتن

بعد چندسال بهم گفتن چه خبر اینهمه بریز بپاش چرا پولاتونو جمع نمی کنید دیگ خلاصه از اون روز راحت شدم 

ی خونه تمیز میکنم ی خورشتم از صبح میزارم موقع سفره انداختنم میدن خودشون تو کاسه ماست بریزن با ی نوشابه میزارم سر سفره و تمام دیگ لازمم نیس از چینی ها و ظرف های گرونم برای قشنگی سفره استفاده کنم و کلی حرص بزنم و مراقب باشم تا نشکنه یا سفره ام کثیف نشه 

سفره یک بار مصرف میندازن با ظرف های ارکوپال 

اینقد راحت که نگوووو 

لیاقت ندارن که 

مادر شوهر منم همینطوره می‌گفت فلانی خیلی به بچه اش میرسه هر روز آب میوه فراموشش نمیشه حالا منظورش از ...

خدابخیر کنه اولین نوه دختریش ماه آینده به دنیا میاد تا حالا فقط بچه های من بودن معلوم نیس از اون بچه و دخترش برام چه دروغایی میخواد درست میکنه