2777
2789

اشکالی نداره میگذره۰🥺😅

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیگذره  ۴ ساله اونقد دکتر رفتم دیگه بخدا خجالت میکشم ۴ روزه سرم تو گوشی مقاله خوندن  ...

ن والا

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
رفتم خیلیییییی بالا ۲۰ تا متخصص رفتم همش میگن خوبی چیزی نیست مهم سر وقت شدنه 

ازمایش و سونو هم دادی؟

چون خیلی از دکترا رو هوا یه چیزی میگن

البته خون قهوه ای من شنیدم خیلی نگران کننده نیست هرچند از دکتز نشنیدم

اینا نشونه ی اینه که خون یه مدت توی رحم میمونه

ازمایش و سونو هم دادی؟ چون خیلی از دکترا رو هوا یه چیزی میگن البته خون قهوه ای من شنیدم خیلی نگران ...

اره ازمایش سونو ازهمه چی 

ولی همه چی نرمال بوده

اخه میدونی یه علت داره دیگع  فقط ببخشید اخر ادرارم یه لک قهوه ای میاد الان ۴ روز مثلا پریودم

اره ازمایش سونو ازهمه چی  ولی همه چی نرمال بوده اخه میدونی یه علت داره دیگع  فقط ببخش ...

نمیدونم والا پس نرمال باید باشه

استرس نداری؟

اخیرا گفتی اینجوری شدی؟ اخیرا گرونا نگرفتی؟

متاهلی؟