2777
2789
عنوان

قاعده آور قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4709 بازدید | 29 پست
زرد چوبه مثلا نصف قاشق کوچیک اوکیه؟؟؟

یه قاشق چایخوری با یک لیوان اب مخلوط کن بخور من صبح میخورم تا شب پریود میشم

اگه نصف میریزی نصف لیوانم اب بریز

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییلی باید بدمزه باشه نه؟؟؟همشو یه کله میخوری؟

اره چشمامو میبندم یه کله میدم بال بعدشم یکم اب میخورم با یدونه شکلات که طعمش بره 🥲

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
یکی دوروز ازموعدم میگذره امشب بخورم تا سحر جواب میده به نظرت؟؟

نمیدونم من زعفرون میخوردم فایده نداشت این سریع جواب داد 🥲🥲🥲

وای لعنت به پریودی😭😭از دیشب فقط داره از درد گریه میکنم خیلی حالم بده هرچیم خوردم خوب نمیشم

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺

والا من بخاطر درد کلیه میرفتم سونو ترسیدم حامله باشم کل زعفرون با ابجوش خوردم هیچی نشد  پشت سرشم نصف عرق رازیانه رو با بطری خوردم چیزی نکرد که نکرد

این کاربری متعلق به دو نفره 

من معمولا 10تا قاشق کنجد میخورم و حل میشه موضوع😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
وای لعنت به پریودی😭😭از دیشب فقط داره از درد گریه میکنم خیلی حالم بده هرچیم خوردم خوب نمیشم

عزیزم شدنش یه درد

نشدنش صدتا 😰😨

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M