2777
2789
عوددست ساز چطوریه؟

میگن شیمیایی نیست عودهای ارزون تو بازار شیمیایی هست و در دراز مدت مشکل سازه اما دست سازها از گیاهان گرفته شده و تازه خواص خوبی هم داره.مثلا باز شدن چاکراها ها و.... و هر عودی خواص خودشو داره

همیشه صحبت همه چیز رو حل می‌کنه چرا باهاش صحبت نمیکنی

چون ک تو مدرسع ی رفتار هایی از خودش نشون داد ک برای من غروری ایجاد شد بهش محل ندم 

حالا دیشبم بحثمون کشیده شد ب همین مسئله چند باری هم تو وویس هم تو پیام گفتم دلایلت چیع اما نگف و هی ی حرف دیگه میزد تصمیم گرفتم بازم محل ندم . میخاس بگه میگف 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ عودی استفاده میکنی اسمش و برندش چیع؟ من هفته ای۳بسته عود تموم میکنم ایقد ک عاشقشم

من نمی‌دونم برندش رو اما از یه مغازه ای که میخرم به صورت باز هست عود هاش.  اسم رایحه عود اسطوخودوس هست که آرامش بخشه. شما چی استفاده می کنید

ببین ویس و اینا اصلا خوب نیست سعی کن با هم حرف بزنید. 

توی مدرسه ک محل نمیداد تو چتم باز رفتار هاش همون بود منم تصمیم دارم فعلا کاریش نداشته باشم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
پس یه مدت سعی کن چیزی نگی تا عصبانیتش فروکش کنه

ناراحت شده از ما از خودش ی رفتار هایی نشون داد بدتر منم ناراحت و عصبی کرد 

کلا دیگه حوصله شو ندارم فلنم نمیخام محل بدم