2777
2789

من یه شمع روشن میکنم با یه عود آرامش بخش دست‌ساز و یه قهوه دم می کنم و سعی میکنم به چیزی فکر نکنم . کاملا برام موثره و اعصابم آروم میشه

منم شمع روشن میکنم

یه اهنگ مدیتیشن میزارم دراز میکشم و سعی میکنم نفس عمیق بکشم و خودمو خالی کنم

حس میکنم یه چیزایی رو میبینم که همیشه پیش من هستن

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچی فقط درگیر مسئله هه هستم ولی میرم برای خودم ی چیزایی مشخص میکنم خودمو جای دوستم قرار میدم و تمام نصیحت هایی ک باید بهش کنم رو ب خودم میگم 

چند روزی هم هست درگیر ی چیزی شدم . کسی ازم ناراحته اما خب جای گفتن دلیل ناز میکنه و ادا اصول درمیارع . منم تصمیم گرفتم محلش ندم تا خودش درس بشع 

شما توصیه ای دارین؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
واقعا؟

اره فکر میکنم فرشته های نگهبان باشن فقط یه عالمه سفیدی میبینم نمیتونم خیلی شکلشونو تشخیص بدم چون محون

و مثل ابر دور من میچرخن

شایدم خیالاتی شدم

اما خیلی چیزا تو زندگیم اتفاق افتاده

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
چقد جالب ولی خوبه  همین ک حس خوبی بهت میده و اروم میشی

اوهوم

فکر میکنم اونا همیشه کنار همه ادما هستن و راهنماییشون میکنن فقط باید به نشونه ها دقت کنیم

من هیچی فقط درگیر مسئله هه هستم ولی میرم برای خودم ی چیزایی مشخص میکنم خودمو جای دوستم قرار میدم و ت ...

همیشه صحبت همه چیز رو حل می‌کنه چرا باهاش صحبت نمیکنی