2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

299 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ۳۲سالمه ۱ساله ازدواج کردم درحال اقدامم.تنبلی شدید تخمدان دارم پریودام هر۴ماه۱بار اونم به زور امپول میاد دوروزه هم تموم میشه خونریزیم خیلی کمه و سیاه از صبح تاشب فقط یدونه نوار استفاده میشه.افسردگی و ریزش مو وچربی صورتم گرفتم.داروهای گیاهی و انواع قرص های شیمیایی هم مصرف کردم ولی جواب نگرفتم.این ماه دکتر بهم لتروزول داده بدون آمپول با دوفاستون.بنظرتون باردار میشم؟کیا شرایط منو داشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم داشتم پلی کیستیک شدید ماه اول با لتروزول و متفورمین باردار شدم بدون آمپول الآنم دوماهمه منم باورم نمیشد باردار شم ولی بار اول با دارو باردار شدم و حسابی شوکه شدم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
عزیزم منم داشتم پلی کیستیک شدید ماه اول با لتروزول و متفورمین باردار شدم بدون آمپول الآنم دوماهمه من ...

چقد از این خبرت خوشحال شدم اشک تو چشمام جمع شد خداکنه منم همینجور بشم

چقد از این خبرت خوشحال شدم اشک تو چشمام جمع شد خداکنه منم همینجور بشم

فدات عزیزم خوشحال باشی همیشه ...فقط نگران نباش من آنقدر بهم میگفتن ولی فایده نداشت خیلی استرس داشتم دست خودم نبود تا اینکه چهار ماه اقدام بودم بدون دارو باردار نشدم رفتم دکتر گفت خانوم پررره تخمدان هات کیستای ریزه که مانع بارداریت میشه و طول می‌کشه خیلی تا باردار بشی من ناااااامید برگشتم خونه آنقدر گریه میکردم رفتم یه دکتر زنان بهم لتروزول داد یه بسته البته امپولشم بهم دادا من پریود شدم با آمپول پریود میشدم بعد لتروزول و خوردم روز سیزده سیکلم دنبال آمپول بودم کل شیرازو ژیرو رو کردم و هرجا میرفتم میگفتن کلا کمیاب شده یه مدته نیست دوباره ناامید برگشتم خونه و شوهرم از سرکار اومد ما نزدیکی هامونو داشتیم ولی ناامید بودم چون آمپول نزده بودم میگفتم آزاد نمیشه و حتی میترسیدم که نکنه کیست بشه تو اون چهار ماه هرماه از وعدم می‌گذشت چون پریودام نامنظم بود و من فوری بی بی میزدم تا منفیه ولی این ماه دیگه میترسیدم بی بی بزنم دوباره منفی بشه تو فکرش نرفتم بیست و پنجم اسفند رفتیم محلمون برای تعطیلات عید دیگه من برج یازده آخرین پریودیم بودا رفتیم خلاصه تو فکرشم نبودم تا شوهرم اومد دیگه پریودم نشدما  یه شب نزدیکی داشتیم من فوری خونریزی شدید داشتم با نزدیکی که کردیم یجور عجیبی بود ترسیدم دلشوره گرفتم و نوار بهداشتی گذاشتم چون دلدرد و کمر درد پریودی هم داشتم گفتم اه دوباره پری شدم فردا صبحش بیدار شدم رفتم گلاب به روتون دسشویی دیدم نوارم خشکه حتی یک قطره خونریزی نداشتم دوباره درش آوردم و گذشت دسترسی به داروخانه نداشتم دوروز بعدش به شوهرم گفتم برو تو شهر دوتا بی بی چک برام بخر رفت و اومد ما رفتیم خونه پدرم دقیقا هفت فروردین بود من شب بی بی زدم فوری دوتا خط پررررنگ انداخت😍😂انشالله روزی خودت باشه بعد صبحش هم یکی زدم اونم دوباره دوتا خط انداخت رفتم شهر آزمایش دادم جواب اونم مثبت شد اصلاااا شووووکه بودم بدجور  الان دیروز سونو قلب بودم هنوز منتظر بودم دکتر بگه بچه ای درکار نیست ولی قلبش تشکیل شده بود صداشو شنیدم ..فقط گفت اندازه سه سی سی خونریزی در اطراف ساکه که فعلا این منو نگران کرده ..عزیزم ببخش طولانی شد ولی خواستم بگم اصلا ناامید نباش مطمععععنممممم توهم با قرص لترو باردار میشی فقط اگر متفورمین بهت نداد خودت یه بسته بیستایی بخر بخور هرروز یدونه بخور خیلی کمک می‌کنه باعث تحرک تخمدان میشه ..باردار شدی حتما خبرم کن خوشحال میشم

فدات عزیزم خوشحال باشی همیشه ...فقط نگران نباش من آنقدر بهم میگفتن ولی فایده نداشت خیلی استرس داشتم ...

اینم عکس انشالله این حال خوب حس خوب نصیب همه منتظرا بشه شماهم بزودی باردار بشی گلم

سلام عزیزم لتروزول و دوفاستون نمیتونند به تنهایی موثر باشند.

اول از همه باید یه ماه دارو بدیم هورمون ها متعادل بشند بعد با پریود بعدیش داروی لتروزول وچندتا داروی دیگه بدیم که انشالله سریع تر حامله بشین.

فریبارحیمی
کارشناس مامایی
باسابقه بالای ده سال درامر زنان
بیماریهای زنان
تنظیم ومشاوره خانواده
اقدام بارداری
مشاوره ودرمان اختلالات جنسی

تعیین جنسیت جنین

و....
مشاور ارشد کشوری وفعال در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور مانند:
مشورپ
و...
آنلاین ۲۴ساعته وپاسخگویی در لحظه
fariba.rahimi.midwife@

فدات عزیزم خوشحال باشی همیشه ...فقط نگران نباش من آنقدر بهم میگفتن ولی فایده نداشت خیلی استرس داشتم ...

تبریک میگم.منم یه هفته پریودیم عقب افتاد شبی که نزدیکی کردم بلافاصله پریود شدم اما الان روز دومه خونریزی ندارم فردا باید دوباره قرصارو بخورم به نظرت منم تست بزنم میترسم ناامیدتر بشم

تبریک میگم.منم یه هفته پریودیم عقب افتاد شبی که نزدیکی کردم بلافاصله پریود شدم اما الان روز دومه خون ...

آره عزیزم اگه بعد یه هفته با نزدیکی خون اومده و الان دیگه نمیاد شاید بارداری انشالله که هستی تست بزن نشون میده خبر بده بهم حتما اگه بودی

سلام عزیزم لتروزول و دوفاستون نمیتونند به تنهایی موثر باشند. اول از همه باید یه ماه دارو بدیم هورمو ...

سلام عزیزم میگم من اینستا ندارم میشه عکس سونومو ببینی همه چی نرماله یا ن ؟