2777
2789

سلام . بچه ها لطفا هر کسی مث من اینجور بلایی سرش اومده بیاد راهنماییم کنه 

چن روز پیش طلا هام برنامه دیوار گذاشتم فروش 

یه اقا زنگ زد ب همسرم گفت اسنپ میفرستم پول ک فرستادم طلا ها بهش بده 

ماهم از سادگی قبول کردیم و نیم ست طلام ک ۹ گرم بود ب قیمت حدود ۱۲ میلیون فروختیم واسه رهن خونه 

بعد چند روز حساب همسرم مسدود شد چون اون پولا مال یع خانم از ایلام بودن در صورتی ک من طلا فروختم 😔😔😔😔خلاصه نوستم ببخشید دیگه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش میبردیم طلا فروش میفروختین دیوار غیر قابل اعتماده

بزرگتر اشتباه بود برام اصلا یارو گفت من خودم معامله طلا میکنم گولمون زد ب پدر و مادرش لعنت 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دوست عزیز تو کوه زندگی میکنی که طلافروشی نداره ...

ن فقط خاستم مشکل برا خودم درست کنم . گفتم عجله ندارم فروش میرن تا سر ماه یارو کلاه سرمون گذاشت طلاهام برد پولش هم مال یه خانمه ک قاضی گفته برش دارید 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان حساب مسدود شده چون اون کسی که پول داده از ایلام بوده مگه میشه؟

اره ب قران شده . یارو از ایلام رفته دادگاه قاضی حکم داده ک مسدود کنن حساب شوهرم رو ما تهرانیم اون خانم ایلام 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

پیگیری کنید از طریق دیوار اعلام کلاهبرداری کنید  گمونم بتونید پیداش کنید از طریق پلیس فتا و ای ...

اصلا یارو هیچ ردی از خودش نزاشته شمارهاش همه الکی بودن اسمش و ب ما گفت مال خودش نبوده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

چجور ب این راحتی قبول کردی.اونم تو سایت

هزار بار پیامک میاد رو گوشی ک مواظب کلاه برداریا باشید حتی سایت دیوار

من ب طلافروشم اعتماد ندارم،شماره حساب میگیره بعد ساعت پایان کارش،پول بزنه😄😄😄

یبار طلا فروختم،ب طلا فروش،گف بعد میزنم..من هوووول بودم ک نگوو..پول زد ب حساب😊😊😊