2777
2789
عنوان

بچه ها باز بی بی چک زدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله ب حق این شبای هزیز باردار بشی

❤️

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

وای ت چقد شبیه منی😭 از غذا از هر چیزی که میبینم حالت تهوع میگیرم

دیروز داشتم حرف میزدم با شوهرم یهو حالم بد شد دویدم تو دسشویی  وقتی برگشتم شوهرم میگفت خب بسلامتی اسمشو میخوای چی بزاریی 😐

اصلا ا‌لان شرایطش نی دلم میخوا بشینم گریه کنم😭

ی هفته از موعودم میگذره😭

ی بیبی هاله انداخت ی بیبی نه

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
میگم ی وقت نباشم الکی برم

الان زوده گلم منم هاله داشت بتام ۴۶ بود ۴ روز بعد رفتم ۳۰۲ شد 

هاله داشت بی بی چکم همه دلمو خالی کردن منفیه منفیه نی نی سایت 

مرض نداره که هاله بیفته 

یکشنبه برو ازمایش عزیزم