2777
2789
عنوان

من گاهی بچه هامو میزنم؟؟

1770 بازدید | 89 پست

شما چطوری خودتونو کنترل میکنین ؟؟مثلا هردوسه ماه پریروز پسرم ۵سالشه دستشویی بزرگشو نگه می‌داشت تا نره دستشویی چندتا شلوار کثیف کرد واااااای منه خاک برسر گرفتم زدمش 😥😥😥😭😭😭 هنوز داغونم خدایا چرا من اینقدر دیووونم سه تا بچه ی پشت سر هم دارم خیییلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم کم پیش میاد الان سه روزه اینقدر ازش معذرت خواهی کردم بنظرتون فراموش می‌کنه😔😔😔😔😭😭😭چطوری بازم از دلش در بیارم

سه تا بچه پشت سر هم دارم در کل بچه های آرومین خودم فک کنم دیوونم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مادر خودتونم کتکتون میزد

؟

اگر بله، همنیجوری بعدش ناراحت میشد؟

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

مامان منم چند تا پشت هم آورد دیگه عصاب نداشت  همش ما رو دعوا میکرد و کتک میزد.

متاسفانه هنوز اثراتش بعد از ۳۰ سال تو روح و وجودم هست

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
مامان منم چند تا پشت هم آورد دیگه عصاب نداشت  همش ما رو دعوا میکرد و کتک میزد. متاسفانه هنوز ا ...

مثال میزنین

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

عزیزم واقعا سه تا بچه سخته اینکه عصبانی بشی حق داری ولی خب تا جایی که راه داره سعی کن نزنی

من با یه بچه روانی شدم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

من هرچه قدر هم از دستشون عصبانی بشم هیچوقت نمیزنمشون

عزیزم بنظرم یه روانشناس برو

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

عزیزم 3 تا هیچ یکی هم آدم و عصبی و خسته میکنه درسته تنبیه بدنی خوب نیس اما این دلیل نمیشه مادر بدی باشی اما سعی کن برا خودت شرط بزاری ک از فردا دست روشون بلند نکنی وگرنه مثلا روسری مورد علاقتو پاره میکنی... همینجوری کم کم رو خشمت کار کن... شبا حتما بهارنارنج و گل گاو زبون دم کن بخور صلوات زیاد بفرست آب زیاد بخور... 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم