2777
2789
عنوان

صلوات

40 بازدید | 10 پست

سلام گلای من بچه ها میخوام تو این شبهای عزیز هر کس حاجت داره و مشکل داره تو زندگیش میخوام ۵ تا صلوات بفرستم واستون انشالله حاجت همه روا بشه منو هم از دعای خودتون محروم نکید 🥺😔🙏

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

منم دعام کن انشاالله حاجت روا شم انشاالله منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاالله اسمم نیلوفره 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

https://ninisite.co/discussion/topic/8523889/ختم-ذکر-یاعلیسوره-مبارکه-قدرسوره-مبارکه-کوثر

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم حاجت روا بشی انشالله

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
منم دعام کن انشاالله حاجت روا شم انشاالله منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاالله خدا مهرمو ب دل اونی ک د ...

فرستادم گلم انشالله هرچی که خیر مصلحتته اون پیش بیاد واست التماس دعا گلم 

سلام. عزیز براتون 10تا صلوات فرستادم.دعا کردم حالتون خوب شه.🌷 منم خیلی نیاز دارم به دعا و محتاج د ...

مرسی عزیز دلم  فرستادم گلم انشالله هرچی که خیر مصلحتته اون سر راهت قرار بگیره ❤😘