مامان_دانشجو مدیر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 760 عنوان شوهرم خیلی بداخلاق و احمقه | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 22 پست دلم خیلی گرفته هرکس منو میبینه فک میکنه شوهرم عاشقمهچیزی کم ندارم تحصیل کرده م ،خانواده ی خوبی دارم ،خوشگلم،تا جاییم که تونستم هواشو داشتم همیشه شوهرم خیلی بداخلاقه فحاشهعصبیه همیشه دلم خیلی گرفته،افسرده شدم توروخدا بگید چیکار کنم 1401/02/02 | 02:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 760 دقیقا مشکلشون چیه ؟ تاحالا وقتایی که اروم شده باهاش حرف زدید ببینید چشه ؟ خیلی عصبی و هیستریکهمدام در حال دفاعه، دهنشو وا میکنه توهین میکنهکلا خودش و برادرش که شریکن بد دهننبا هم بد حرف میزنهیچ مهر برادری هم بینشون نیست سایه همو با تیر میزن
وکیل_نیکشاه عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1348 خیلی عصبی و هیستریکه مدام در حال دفاعه، دهنشو وا میکنه توهین میکنه کلا خودش و برادرش که شریکن بد ... شاید مشکل از خانادشونه پس . از بچگی اینجور بودن . بازم با یه روانکاو مشورت کنید . حتما راه حلی است
مامان_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 760 خب منم جوونم دلم میخواد شوهرم باهام مهربون باشه اصلا ببینم چه طعمیهحس خوبیه شوهرت مهربون باشه ؟؟؟ توهین نکنه
مامان_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 760 شاید مشکل از خانادشونه پس . از بچگی اینجور بودن . بازم با یه روانکاو مشورت کنید . حتما راه حل ... ممنونم عزیزم . مرسی که خوندی خیلی ناامیدم
وکیل_نیکشاه عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1348 ممنونم عزیزم . مرسی که خوندی خیلی ناامیدم نه عزیزم . ناامید نباش . شاید بنده خدا واقعا دست خودش نیست این رفتارها . امیدوارم بتونی از پس این مشکل بربیای و درمانشون کنید
mنرگسm عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2436 یه فامیل هم ما داریم مرد خیلی حرف زشت میزنه من فقط شنیده بودم رفته بودم مراسم مادربزرگش اومد قسمت زنونه با خالش کار داشت همونجا نشست یه کلمه حرف میزد یه حرف رکیک بلند شدم رفتم
مامان_دانشجو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 760 یه فامیل هم ما داریم مرد خیلی حرف زشت میزنه من فقط شنیده بودم رفته بودم مراسم مادربزرگش اومد قسمت زن ... خسته شدم خواهر برام دعا کن خیلی دلم شکسته
mنرگسm عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 2436 خسته شدم خواهر برام دعا کن خیلی دلم شکسته حتما گلم انشاالله که مشکلتون حل بشه