2777
2789
عنوان

تشخیص دادن که من به CIS مبتلا شدم

1663 بازدید | 12 پست

دوستان من اسفند ۱۴۰۰ به نوریت اپتیک مبتلا شدم بعدش دکتر چم پزشک ارجاع داده به متخصص مغز و اعصاب، دکترم تشخیص دادم من CIS دارم میگه MS نیست ولی بهتر از الان درمان رو شروع کنی که حمله نداشته باشی.

شما کسی رو دارید که cis گرفته باشه اما هیچ وقت تبدیل  به ms نشده باشه؟ 

بعد این دارو هایی که میدن، آمپول و‌قرص، عوارض نداره؟

اگه عوارض داره اصلا مصرف نکنم

به نظرتون برم طب سنتی؟

بخدا نمی دونم چیکار کنم 

خیلی درگیرم 

هزینه هاشم خیلی زیاده ، خجالت می کشم از خانوادم

بنده خداها چندین ماه پا به پای من تو بیمارستان و این وز و تون ورن.

همین طوریشم برای عصب چشمم باید برم پنج روز بیمارستان کورتون تراپی بشم.

تورورخدت اگه کسی رو می شناسید که اصلا cis اش تبدیل به ms نشده بهم معرفی کنید من با ایشون صحبت کنم.

بحق این شب های قدر خدا کمکتون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درمورد این مشکل خاص، اطلاعاتی ندارم. اما به نظر من اگر با بهترین دکترها مشورت کردید و تشخیص قطعی شده، بهشون اعتماد کنید. بنظرم به عنوان درمان اصلی، سمت سنتی و اینا نرید. اگر درمان لازم نیست که هیچی. اگر هم لازمه درمان استاندارد رو بگیرید. 

عزیزم من درمورد این مشکل خاص، اطلاعاتی ندارم. اما به نظر من اگر با بهترین دکترها مشورت کردید و تشخیص ...

دکترم خیلی دقیق هستن 

فرمودند یک سری التهاب های جزیی تو مغزت هست ، حالا اگر وی خوای مطمئن بشیم که این حمله ها خطرناکه یا نه برو ازمایش مایع نخاعی بده 

من از اون ازمایشه می تزسم واقعیتش

گفتم نمی دم 

گفت پس بیا طبق نظر من و تجربه ی من داروها رو شروع کن که اصلا حمله ی عصبی دوم نداشته باشی 

ولی من خیلی از عوارضشون می ترسم 

باید هر ماه چهار تا امپول عضلانی بزنم 

اخه سنی تدارم من

اشکم داره در میاد

من تازه این ماه میشه ۲۴ سالم 

سلام دوست عزیزم براتون ایه الکرسی میخونم الهی که سلامت باشید یه چیزی شما ام ار ای با تزریق دا ...

بله من دو سه روز پیش دادم 

آنژیوکت ابی می زنن بعد توش تزریق می کنن

حین mri

تو ماه رمضونم مشکلی نداره 

به مرجع تون مراجعه کنید

میشه بیشتر دربارش توضیح بدی؟ چجوری تشخیص دادن؟ ام آر آی دادی؟ علائمت به جز ورم عصب بینایی چیا بود؟

چشم رو که چشم پزشک با عکس و معاینه تشخیص داد

چشمام و ابروهام درد می کرد

تیر می کشید 

و اوایلش حنی مردمک چشمم با درد حرکت می کرد

برای مغز هم ام ار ای دادم با تزریق ماده ی حاجب

میشه الان بگید حالتون چطوره ؟! اخه منم الان مشکل شما رو پیدا کردم 🥲

خداروشکر خوبم زیبا . تحت نظرم فدق تخصص مغز و فلوشیب بیماری های التهابی مغز . آروم باش هر چی تو پست ها گفتم بخون. دکتر چی گفتن؟