2821
2789

من میخوام اما گوشت میبینم بی حس میشم😅😑😐

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

یکی از دوستام گیاهخواره میگه ک تنوع غذاییشون خیلی زیاده و اصلا مضر نیس چون جایگزین دارن برای گوشت و ماهی و ...

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا هست

چون ویتامین B12 جذب بدن نمیشه و گلبول قرمز تولید نمیشه فرد به کمخونی دچار میشه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

مضر که نمیدونم ولی پروتیینی که گوشت داره هیچی ندارم و واقعا لبنیات نیازه ولی اگه نمیتونی زوری نیست دیگه ولی میتونی به مرور درست شی من گوسفند نمی‌خوردم العان میخورم دوستمون گیاه خوار بود العان کم مونده منم بخوره میتونی درست شی به معدن عادت بده همه چی بخوره 😅ینی سخت نگیر

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

اگه حساسیت نداری به گوشت چرا باید گیاه خوار بشی؟

نیازه واسه بدن ..اگه واسه لاغریه اتفاقا پروتئین خییلی کمک میکنه به لاغری

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اگه حساسیت نداری به گوشت چرا باید گیاه خوار بشی؟ نیازه واسه بدن ..اگه واسه لاغریه اتفاقا پروتئین خی ...

حساسیت ندارم خداروشکر ولی یه جه خوندم که بدن پاکسازی میشخ و انرژی حیوانات مثل ترس و خشم و..به ما منتقل میشن