2777
2789
عنوان

اوضاع خیلی خیته

158 بازدید | 8 پست

همین دگ خیته 

وقتی تاپارو میخونم ک دخترا بخاطر خواستگار نداشتن غصه میخورن عصبی میشم 

حتما ک همه نباید ازدواج کنن 

تا میتونی برا خدت و زندگیت تلاش کن 

سعی کن خدت بسازیش ب کسی نیاز نداشه باشی 

الان شوهر نداری 

فردا شوهر کنی ممکنه صدتا مشکل دنبالش بیاد 

اینقد دنبال ی چیز نباشین و بهش فکر نکنین 

هر چی بیشتر فک کنین و دید منفی نگاه کنین ازش دورتر میشین 

زندگیتو بر پایه بی خیالی نسبت ب اینچیزا بنا کن 

ببین چتور خود ب خود همه چی جذبت میشه 

چ بچه چ شوهر

فقط غصه نخور

خرت خرت 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صحییح

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

حرفات کاملا متین

قبول دارم چون ذهنیت خودمم اینه

ببین!

گفتم ذهنیت خودم!

قرار نیست همه مون اینو قبول داشته باشیم

اره شاید مزدوج شدن از نظر منو تو غایت القصوای دنیا نباشه

اما برا بعضیا هست...:)

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          
امضات و متن تاپیکت بهم نمیخوره ها 😂😜

ی موقعه هایی دختر سر ب زیر و خوبی میشم 🤣

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
حرفات کاملا متین قبول دارم چون ذهنیت خودمم اینه ببین! گفتم ذهنیت خودم! قرار نیست همه مون اینو ...

اره بسته ب شرایط اطرافشون .

ولی بخدا غصه خودن نداره مدام دنبال ف ال و دعا و .. باشن 

اره بسته ب شرایط اطرافشون . ولی بخدا غصه خودن نداره مدام دنبال ف ال و دعا و .. باشن 

زندگی ارزش هیچ غصه خوردنی رو نداره در کل...

اما خب هر کدوم ب نحوی درگیر زندگی هستم

امیدوارم مشکل همه برطرف شه

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)