2777
2789
عنوان

دزدی کردم .....

1093 بازدید | 35 پست

وقتی بچه بودم ...

دزدی کردم ... چندتا از وسایل فامیلای نزدیکم... به حدی که گریه کردن ... بعدش پس دادم بهشون البته پنهونی وقتی رفتم خونشون .. چون عذاب وجدان گرفتم .. 

الان چند سال میگذره و من هنوز عذاب وجدان دارم ..  چون تهمت رو به یه بچه زدن ... نمیتونم خودمو لو بدم اصلا نمیتونم چون الان ازدواج کردم و خودم بچه دارم‌.. میخوام ازشون حلالیت بطلبم .. ولی نمیتونم بگم اون من بودم ... میترسم هنوز حق الناس برگردنم باشه ..

حالیت نبوده مشکلی نیس 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

چند سالت بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه این کار رو نکن آبروی خودت بع خطر میافته مطمئن باش هیچ کس راز دار نیست بالاخره یکیشون پیش یکی دیگه میگه اون یکی پیش بقیه و اینجوری آبروی شما میره شوهر و بچتم به یه چشم دیگه نگات میکنن   شما که پسش دادی ...در راه اون آدم ها یه پولی بزار کنار یه کار خیری بکن تا ثوابش بره براشون...چیزی هم دیگه گردنت نیست الان حفظ آبروت مهم تره حق و الناس هم دیگه به گردنت نیست  

ولی هنوز ناراحتم بابتش  ...

ناراحت نباش وقتی که درست و غلط تشخیص نمیدادی چیزی به گردنت نیس 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
۱۴ سالش بوده  

اوه من تا قبل نه ده سالگی میگفتم اسی میفهمیدی اون موقعی کارت غلطع؟

نه این کار رو نکن آبروی خودت بع خطر میافته مطمئن باش هیچ کس راز دار نیست بالاخره یکیشون پیش یکی دیگه ...

آبروی اون بچه که تهمت زدنش بهش حق الناسش گردن ایشونه تا ابد

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  16 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  18 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش