2777
2789

سلام یه بیمارستان خوب خصوصی تو منطقه اسلامشهر تهران اگر میشناسید معرفی کنید هزینه زایمانشم اگر میدونید بگید ممنون میشم

بیمارستان خصوصی صاحب زمان اسلامشهر

بیمارستان نور اندیشه 

تهرانم که پر آتیه ام خوبه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

اسلامشهر نميشناسم

ولي جنوب تهران نيمه خصوصي مردم هست و سوم شعبان

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترين بيمارستات خصوصي تهران نيكان هست

لاله

اتيه 

اينا هم خوبن

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

صاحب الزمان نیمه خصوصیه ولی خوب نیست

تهران پیدا کن بیحیال اسلامشهر شو

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اسلامشهر نميشناسم ولي جنوب تهران نيمه خصوصي مردم هست و سوم شعبان

سوم شعبان چطوره ؟

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من احتمالابرم سوم شعبان نزریک ۶ تا ۷ هست با بیمه یه سریا که پرسیدم میگفتن خوبه و راضی بودن

نزدیک که سیدالشهدا توی تهران گلوبندک هست و فرح که خیابان مولویه...اسلامشهر چیزی نداره...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

من دو تا زایمانهام رو توی سیدالشهدا (که توی بازار ۱۵ خرداد، گلوبندک ) بودم و الحمدلله خیلی راضی بودم

نیمه خصوصیه زنگ بزنی قیمتهاش رو بهتون میگن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم