2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من نفهمیدم خونه مادرت کثیف میشه یا خونه مادرشوهرت؟؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من یبار تمیز نکردم .بهم گفتن از گردو خاک بدت نمیاد.بگیر تمیز کن

واااا خودشون بدشون نمیاد روزای دیگه اونجا تو گرد و خاک رفت و آمد میکنن 

نرو جانم نرو 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
به شوهرت بگو قبل از اینکه بیای دنبالم اتاق تمیز کن بعد بیا..با لوس بازی بگیا نه قلدر بازی...اصلا کار ...

اخه خیلی زشته همیشه میرم اونجا باید تمیز کنم اتاقو.دارم میام هم تمیز کنم.اشعال میریزنن هیچوقت تمیز نمیکنن.من باید حتما برم

کثیفی و تمیز نکردنشونو به روشون بیار

من بودم میگفتم:واقعا منتظر میمونید تا من بیام تمیز کنم؟؟چجوری تحمل میکنید کثیفی رو؟اینقدر بگو بگو تا به خودشون بیان.بنظرم یکی دوبار نمون بگو نمیتونم تو اتاق کثیف بخوابم.تحمل آت و آشغال ندارم.زشته که منتظر میشینید تا مهمون بیاد تمیز کنه

و از این قبیل حرفا😁

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
من یبار تمیز نکردم .بهم گفتن از گردو خاک بدت نمیاد.بگیر تمیز کن

بگو لابد خودتون بدتون نمیومده تا قبل از من بیام تمیز نکردید. در ضمن علت این که میری خونه مادر شوهر شب میمونی چیه؟؟؟؟؟ دفعه بعد به نامزدت بگو به مامانش بگه خونشو تمیز کنه مهمون داره. اگه از الان کوتاه بیای یا تو رو دروایسی بمونی و هیچی نگی بعد از ازدواج باید هر روز بری کلفتیشو بکنی. از همین الان حد و مرز ها رو تعیین کن و سطح خودتو برای همسرت و خانوادش مشخص کن

خب یعنی توقع داری تو یه ماه اتاق کثیف نشه؟میری مسافرت میای میبینی تو خونه خاک‌نشسته ، بلاخره شوهرت تو اتاقش میره کثیف میشه.

البته درست نیس بهت میگن‌تمیز کن

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷