2777
2789

هیچی . ایندم الانه .‌

برای ایندم زیاد برنامه داشتم تلاشمم کردم .نشد اون چیزی که میخواستم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن تو لحظه زندگی میکنم آینده واسم مهم نیس همیشه هم شادممم 

دیدی مثلا بچه بودیم بعد فصل امتحانا میبردن اردو؟ بعد ی رضایتنامه میدادن و هی نگاه میکردیم مثلا دو هفته مونده بود ذوق میکردیم و میدونستیم ک میاد اون روز، در حالی ک الان فصل امتحاناتمونه،من منظورم دقیقا این حالت بود

حالم که اصلا خوب نیس ولی خب همین که خدا هوامو داشته باشه باعث میشه راحت تر بگذرونم 

تنها دلیلیه که همه چیو تحمل میکنم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
از خدا میخوام خوب بشه همه چی برات

ممنون عزیزم

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️