2777
2789

سلام عزیزان دو سه روزه متوجه شدم ترشح سبز رنگ داره دیروز آزمایش کشت ادرار داده که فردا نتیجه اش میاد،حالا امروز تب کرده و میگه زیر دلم درد میکنه همش داره گریه میکنه،جواب آزمایششم فردا میاد تا فردا لطف کنید راهی اگر بلدید پیش پای من بزارید دعاتون میکنم

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تو مدرسشون دستشویی میرفت دستشویی مدرسشونم خیلی کثیفه چون دولتی هستن شلوغه،هرچی گفتم نرو میگه دستشوییم میگیره یا دوستام میرن منم میرم آخرش نتیجه اش شد این😔

خیلی تو مدرسشون دستشویی میرفت دستشویی مدرسشونم خیلی کثیفه چون دولتی هستن شلوغه،هرچی گفتم نرو میگه دس ...

یاد خودم افتادم  مامانم میگفت برو دستشویی نگه ندار من چندشم میشد چون تمیز نمیشستن بچه ها 

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

خیلی تو مدرسشون دستشویی میرفت دستشویی مدرسشونم خیلی کثیفه چون دولتی هستن شلوغه،هرچی گفتم نرو میگه دس ...

بهش بگو اگه به همچین جاهای الوده بری اینطوری درد میکشی پس نرو

برای موفقیتم ی صلوات میفرستی؟🥲🎈🤍
منم چند روز پیش عفونت ادراری گرفتم  هشت ساعت یبار دوتاقرص مترونیدازول بهش بده  البته ترش ...

حالا این با توجه به سنش نمیدونن میتونه این دارو رو بخوره یا نه،فردا برم دکتر ببینم چی میده بهش🌹🙏🏻

حالا این با توجه به سنش نمیدونن میتونه این دارو رو بخوره یا نه،فردا برم دکتر ببینم چی میده بهش🌹🙏🏻

من سنم خیلی بیشتر از دخترتون نیست ولی حتما با دکتر صحبت کن

برای موفقیتم ی صلوات میفرستی؟🥲🎈🤍
یاد خودم افتادم  مامانم میگفت برو دستشویی نگه ندار من چندشم میشد چون تمیز نمیشستن بچه ها

وای من خودمم نمیرفتم اصلا،بهش میگم کثیفه نرو میگه با دوستام هممون با هم میریم نوبتی،براشون مثل بازیه،سر کلاس اجازه دستشویی میگیرن با خنده و شادی میرن انگار جای خوبیه😐🥱