2777
2789
۵ساله چشم انتظارم خدا نظری بهم بکنه یه بچه بهم بده ۵ساله دلم میزنه وقتی گریه نوزاد میشنوم خونم تاریک ...

خواهرم بعد ۱۲ سال باردار شد نا امید نشو تازه دکتر هم گفته بود امیدی نیست ولی موقعی که انتظارش و نداشت باردار شد الان دخترش دوسالشه خدا انشالله بهت یه نی نی سالم و تپل بده عزیزم دعات میکنم اگه قابل باشم حتما یادم میمونه شما رو 

...
همیشه خدا رو شکر میکنم همیشه ولی دلم تنگه خونم ساکته بغلم خالیه خدا رو قسم به بازوی ابوالفضل نظری به ...

الهی قربونت برم عزیزم برو زیارت اگه میتونی برو پیش امام رضا برو جمکران خصوصا اولین بار باشه که دیگه صدرصد حاجت میگیری

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم بعد ۱۲ سال باردار شد نا امید نشو تازه دکتر هم گفته بود امیدی نیست ولی موقعی که انتظارش و نداش ...

دلم فقط به خدا گرمه مطمئنم یه روزی جواب گریه هام میده

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏
دلم فقط به خدا گرمه مطمئنم یه روزی جواب گریه هام میده

طفلکی خواهرم صدجور حرف شنید زخم زبون های اطرافیان خانواده شوهر و .... خدا خودش یه بچه شیرین بهش داده تا میگه مامان دل خواهرم شاد میشه الهی که به حق شب‌های قدر خدا دلتو شاد کنه به زودی صاحب نی نی بشی خبر حاملگی تو بهم بدی 

...
خواهرم بعد ۱۲ سال باردار شد نا امید نشو تازه دکتر هم گفته بود امیدی نیست ولی موقعی که انتظارش و نداش ...

تو رو خدا تو این شبا وسط دعاهاتون منو دعا کنید دلم آتیش میگیره وقتی میبینم شوهرم با حسرت به بچه ها نگاه میکنه اشک تو چشماش جمع میشه ولی انقدر مرده انقدر مهربونه جلو من همیشه میگه من اصلا برام مهم نیست هر چی خواست خداست من تو رو خواستم که خدا بهم داد و پیشم هستی 

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است😊😊خانوم گلا برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنین🙏🙏
تو رو خدا تو این شبا وسط دعاهاتون منو دعا کنید دلم آتیش میگیره وقتی میبینم شوهرم با حسرت به بچه ها ن ...

سر نماز و دعاهام حتما دعات میکنم شما هم منو دعا کن خدا بهم آرامش بده عصبی هستم یکسره داد و بیداد میکنم سر پسرم دکتر رفتی حالا آزمایش و اینا دادی اگر شرایط داری برو زیارت  

...
سر نماز و دعاهام حتما دعات میکنم شما هم منو دعا کن خدا بهم آرامش بده عصبی هستم یکسره داد و بیداد میک ...

به شرط لیاقت برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم خدا صبر و حلم زینبی بهت بده بانو

سر نماز و دعاهام حتما دعات میکنم شما هم منو دعا کن خدا بهم آرامش بده عصبی هستم یکسره داد و بیداد میک ...

۲ماه پیش پابوس امام رضا جانم بودم تو حرمش قسمش دادم جان میوه دلش امام جواد جانم که دفعه بعد منم با میوه دلم بیام پابوسش

قربونت برم انشالله تاپیک حاملگی بزنی بگی چی هوس کردی بخوری 😘😘😍😍😍

بهم بگو که میشه از تصورش دلم ضعف میره خدایا امیدم نا امید نکن