2777
2789
عنوان

برنامه زندگی پس از زندگی

558 بازدید | 21 پست

امسال نتونستم نگاه کنم لطفا اون قسمت هایی که تاثیر گذار بوده  بگین از تلوبیون نگاه کنم ؟

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومه که خودکشی کرده بود خیلی تاثیر گذار بود و اون خانومه که چند شب قبل آورده بودن اسمش یادم نیست بقیه اش هم خوب بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من چندقسمت رو دیدم. یکی اون زن تنکابنی تاثیر گذاربود یکی دیروز که خودکشی بود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

حتی ی بارم ندیدم این برنامه رو 

ولی ب اعتقاد خودم ی روزی پروسه زندگی ما تو این دنیا تموم میشه و استایل شیک حساب پر خونه لوکس ماشین خارجی و... همه بی معنی میشن 

از طرفی علاوه بر زندگی اون دنیا ک نتیجه اعمالمونه ی بهشت و جهنمم تو همین دنیاس از هر دست بدی ازهمون میگیری

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
قسمتی ک پسره چاقو خورده بود خوشم اومد از جون و دل تعریف میکرد هیجان داشت

اسمش چی بود قسمت چندم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

منم دوست دارم ببینم ولی میترسم حالم گرفته بشه آخه روحیه آمو باچنگودندون دارم حفظ میکنم..ناراحت کننده ان؟

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»