2777
2789

حس میکنم همسرم همیشه وهرجایی حتی وقتی ک من کنارتم به خواهرم فکر میکنه.مثلا دیروز ک داشتیم میرفتیم جنگل پیش خونمون.میگفت خواهرت قدش بلنتره؟ خواهرت توخونه کارنمیکنم.اونجا ولی تونیک نی پس آون چاقتره درسته؟یا مثلا خواهرت کباب بلده تولد نیستی؟یا مثلا خواهرت خیلی باهوش که پدرمادرم رو پر میکنه ک برات جهیزیه نخر ن وپدرمادرت ازش میترسن همه کاربراشون انجام میدن.یا مثلا من حیوانات رو دوسندارم ولی خاهرم دوس نداره. ولی از جلو شوهرم میگفت اخی.شوهرم میگه چقدر شبیه همین ...یعنی چی منظورش ازاینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ینی چی ینی عاشق خواهرته؟ شاید پشیمونه ازینک با اون ازدواج نکرد😶😐😐

منم همین حس رو دارم حس میکنم پشیمونه.بهش فکرمیکنه .همون اولم خواهرم رو نشونه گرفت.دوست داشت بهش پیام بده.چند بارم خونه نبودم صحبت کردن و نگفت ن چی بود.

خیلی نامفهوم نوشتی

حس میکنم همسرم همیشه وهرجایی حتی وقتی ک من کنارشم به خواهرم فکر میکنه.مثلا دیروز ک داشتیم میرفتیم جنگل پیش خونمون.میگفت خواهرت قدش بلنتره؟ خواهرت توخونه کارنمیکنه پس آون چاقتره درسته؟یا مثلا خواهرت کباب بلده توبلد نیستی؟یا مثلا خواهرت خیلی باهوشه که پدرمادرش رو پر میکنه ک برات جهیزیه نخر ن وپدرمادرت ازش میترسن همه کاربراش انجام میدن.یا مثلا من حیوانات رو دوسندارم ولی خاهرم دوس نداره. ولی از جلو شوهرم میگفت اخی.شوهرم میگه چقدر شبیه همین ...یعنی چی منظورش ازاینا

حس میکنم همسرم همیشه وهرجایی حتی وقتی ک من کنارشم به خواهرم فکر میکنه.مثلا دیروز ک داشتیم میرف ...

شاید مقایسه میکنه منظور بدی نداشته باشه ولی اگه دیدی رفتاراش یه جور دیگه بود واکنش نشون بده

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
شاید مقایسه میکنه منظور بدی نداشته باشه ولی اگه دیدی رفتاراش یه جور دیگه بود واکنش نشون بده

اخه همیشه هرجا بهش فکرمیکنه.هر دقیقه زندگیمون کلا بحث خاهرمه.باهام سرده شوهرم.صحبتی ک کزدن و شوهرم بهم نمیگه .خاهرمخاهرم نگفت فقط گفت راهش نمیدی توخونه.بیناموسه

اخه همیشه هرجا بهش فکرمیکنه.هر دقیقه زندگیمون کلا بحث خاهرمه.باهام سرده شوهرم.صحبتی ک کزدن و شوهرم ب ...

باهاش جدی حرف بزن که دست ازین کاراش برداره

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰