2777
2789
عنوان

شب های قدر..بخونید💜

1428 بازدید | 6 پست

🌻هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.

او خداوند ناممکن هاست،

در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...🌻

🌻الهی

این شب ها خدا به تَک تَک آرزوهاتون آمین بگه 🤲

برای همه دعا کنید لطفا  قابل بدونید منم دعا کنید 🥺

⭕️۲توسل مهم به آقا امام علی⭕️

۱⬅️📣👈دستور مهم و یادگاری شب قدر

📗👈استاد فاطمی نیا

🔔👈دستورالعملی مهم  برای امشب

1⃣یک سوره واقعه

2⃣ یک سوره توحید

3⃣هفت مرتبه یا الله

🙏👈 قرائت سوره واقعه و‌توحید جمعا ۱۰۰ آیه می باشد

📕  روایتی از کتاب ثواب الاعمال و عقاب العمال صفحه ۱۰۴ از امیر مومنان علی علیه السلام نقل شده که ایشان میفرمایند:

👈«مَنْ قَرَأَ مِائَةَ آیَةٍ مِنَ الْقُرْآنِ مِنْ أَیِّ الْقُرْآنِ شَاءَ ثُمَّ قَالَ یَا اللَّهُ سَبْعَ مَرَّاتٍ فَلَوْ دَعَا عَلَى الصَّخْرَةِ لَقَلَعَهَا إِنْ شَاءَ اللَّه »

👈هر که صد آیه از هر کجاى قرآن را که خواهد تلاوت کند، پس آنگاه هفت بار «یا اللَّه» گوید، اگر بخواهد که صخره اى از جایش بر کند،- اگر خدا خواهد- بى تردید برکنده خواهد شد🤲

۲⬅️(عزیزان امشب ک شب اول قدر هست شروع کنید به ذکر✨ یاعلی✨ گفتن و تاآخرین شب قدر وقت دارید ک  ۱۲هزار مرتبه یاعلی ختم کنید)

(لازم نیست پشت سرهم بگید فقط از امشب شروع کنید تا یکشنبه ) ب نیت حاجت روایی ان شااللـہ🤲

الهی همتون حاجت روا شید 🤲🏻

✨لطفاً برای سلامتی استاد فاطمی نیا هم۶مرتبه صلوات هدیه ب حضرت علی اصغر ع بفرستید...

⬅️اگه حاجت داری بگو یاعلی 🤲

دوستان باید این متن رو،دیشب میذاشتم،فراموشم شده،اما دستورش رو میشه اجرا کرد...من نیت کردم به نیت همتون ذکر رو میگم،شما هم منو فراموش نکنید..🤍🌱

👌👌👌

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید دوازده شب ب بعد بخونیم؟؟؟

چیو عزیزم!؟

نه  شما ۲۱ ام هم میتونی این صد آیه رو‌بخونی و بعدش ۷مرتبه  یا الله بگی..و ذکر هم میتونی شروع کنی.که اخرین شب تمام کنی..

چیو عزیزم!؟ نه  شما ۲۱ ام هم میتونی این صد آیه رو‌بخونی و بعدش ۷مرتبه  یا الله بگی..و ذکر ...

آخه من ب خاطر شرایطم شبا انقدر خسته ام ک مثلا دیشب بیشتراز ۱۱نتونستم بیدارباشم بعد شنیدم میگن باید ۱۲ب بعد بخونی 

البته من خوندمو خوابیدم یعنی قابل قبول نبوده

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
آخه من ب خاطر شرایطم شبا انقدر خسته ام ک مثلا دیشب بیشتراز ۱۱نتونستم بیدارباشم بعد شنیدم میگن باید ۱ ...

https://www.pasokhgoo.ir/node/252
عزیزم از این سایت اطلاعات دقیق بگیر...
فکر نمیکنم موردی باشه..خصوصا چون میگی شرایطت اینو ایجاب میکنه برات..اما چیزی ک من گذاشتم رو..هریک از شب های قدر میتونی بخونی(صد آیع) و‌ذکر رو از همین امروز شروع کن که ۱۲ هزار رو اخرین شب تمام کرده باشی...منم خیلیییییی دعا کن..💜💜